73

нато сата

преди 2 седмици

До Сата НАТОбе да ти кажа,ще е по-добре отколкото при шишан,кирлю и кокорлю...

72

Анонимен

преди 2 седмици

Нещастен случаййй, ха ха ха?! Среща с американска ракета! Пилотът не е имал шанс да катапултира, тъй като Пейтриът удря отхоре. Жалко за човека, все пак.

71

Барон Мюнхаузен

преди 2 седмици

Уволнен е защото Безуглата( изоставената любовница на Сираков), каза истината за ф-16, а тоя искаше да я съди. Въобще украинска му работа, жени про..... сти ... турски и мъже - платени убийци.

70

Анонимен

преди 2 седмици

На хохлите им останаха началници на ПВО за 2-3 F-16, максимум за 5! Хахахахахахахаххахахахахх!!! Да, повярвахме на тоя oнанucт!

69

тя

преди 2 седмици

Да си разбият главите и без това са празни !

68

тя

преди 2 седмици

Те не само самолети си свалят те и "чернобил" си направиха !

67

за първи път му е

преди 2 седмици

този на снимката е много много корумпиран.има голяма къща в Бока Ратон(Флорида) и жена му жевее там с неговите родители.да не говорим за какви купони става дума като дойде тука.яхти,пиене и какво ли не....

66

По същество

преди 2 седмици

Тоя на снимката прилича на торба с картофи.

65

ХохолРакета

преди 2 седмици

....каква стана тя ...ракетата дето я правиха година и половина се оказа като нашите еФки ама по красива, щото явно украинският майстор на фотошопа е позабравил да си види бозата - севернокорейски Хвасонг с модификация от фотошоп и става украинска ракета. Същото като с противокорабните им Нептун- доставени от англосексонците и прехохолната на Нептун...

64

Анонимен

преди 2 седмици

много ме кефи тактиката на руснаците. Изтрелят една вълна ракети тия *** шарани вдигнат ефките да не са в разход. да *** те хвърчът час два па кацнат нема гориво и тогава рашите с втората вълна перални и хладиници ги направят за скрап

63

дедо поп

преди 2 седмици

украйнска му работа. Магаре за синджира да хване .... да не пиша кво ша му изсъхне

62

до 18

преди 2 седмици

"CNN съобщава за втори свален Ф 16 в Украйна"...............Ще е забавно да видим какво ново могат да измислят като оправдание за да не признаят, че е свален без проблеми.

61

ПорЦелан

преди 2 седмици

Самолета се е разбил след среща с ракета от "Пейтриът". Май още един се е разбил, но днес още не бяха ясни подробностите

60

Сталин е виновен

преди 2 седмици

Добродушкото Сталин остави живи еврофашагите да се поправят. Груба грешка! Сега това няма да се повтори - Украйна от 52 милиона е под 20 милиона и тепърва ще се бие до последния.

59

Сата НАТО

преди 2 седмици

До Заплакали за Украйна..... А бе момци, вие сте мишените на руските бойци след ликвидирането на украинските фашисти. -----///------ И ти щастливо ли ше живееш тогава във фашистката *** с Кадиров начело? :)))

58

Сата НАТО

преди 2 седмици

Уволнен е, защото се е занимавал да отговаря на заяжданията на някаква кукувица в социалните мрежи, в качеството си на командващ ВВС и военнослужещ. Когато човек е на такъв пост, няма право да си изпуска нервите и да прави елементарни грешки.

57

хи хи хи

преди 2 седмици

Т***те укpи верно си играят с огъня. Ами нали като ви разрешът чичо Путин ще достави малко Кинжал, малко Искандер примерно на хутите. И малко самолетоносач уса даде фира. Ко праим тогава т**и укpи

56

Що за език?

преди 2 седмици

Шефът- босът, чорбаджията, баш демократът и прочее. Просто ръководителят.

55

Анонимен

преди 2 седмици

До Алекс "Всичко започна,когато руски войници без униформи нахлуха в Донбас и го окупираха." ------------------ мисля, че имаш предвид, когато цру спретнаха преврата в киев ли?

54

Заплакали за Украйна

преди 2 седмици

Бг.л.у.м.пените. А бе момци, вие сте мишените на руските бойци след ликвидирането на украинските фашисти.