63

Едно ченге

преди 2 седмици

Като ги гледам тия повечето са за въжето. Групово изнасилване на непълнолетна и две години лишаване от свобода, прекалената толерантност ще ни затрие. Такива трябва да се бесят по площадите.

62

Анонимен

преди 2 седмици

Отказали са да се бият в Украйна.Не са се вързали на стръвта Ауди последен модел,къща и 2000 евро на месец както и да вземат семействата си.Щом не искат за какво им са в Германия.Бреме от което не се знае дали ще имат полза.Аут от Deutschland.

61

Анонимен

преди 2 седмици

Сега разбираме че доходите в Афганистан са мизерни- 18 евро средна заплата- мъжете тръгнали да помогнат на семействата си загиваха по дългият път към Германия- кой злоупотреби с мизерията в тая държава и организираше мигрантските походи, кой убиваше германците след като са ги приели и им помагаха и защо?!

60

Меркел, гний в ада

преди 2 седмици

Пратете ги всичките в къщата на Меркел. Тя ще им даде плюшени меченца.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Да ги разпределят пропорционално в гащите на Меркел и Урсула , може и в кратуните им защото там пространството е свободно .

58

Фокстрот

преди 2 седмици

Кои са осъдените? Маломерен въпрос. Струваше си да ни информирате, че към 31.08.2024 г. Германия премина точката на "няма връщане назад" - Германия загуби своята промишленост. Цялата германска промишленост е в дълбока криза.

57

Анонимен

преди 2 седмици

Това са специални пратеници на кремъл.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Всички са гости дошли по покана на Брюксел.

55

Анонимен

преди 2 седмици

До Толкова много Интересно, че руските наколенки акцентират на това, че тези емигранти са извършвали сексуални посегателства, а лбимата им Червена армия масово е правила изнасилвания с сържето на Европа, буквално във всички окупирани държави. но те продължават да й се кланят.

54

Анонимен

преди 2 седмици

До Аналогитик 47 - Франция се повреди още преди Германия, заради приумицата на Митеран да даде френско гражданство на бюллюци арапи от бившите френски колонии, за да гласуват за него и да бъде преизбран. Още през 80-те години във Франция вече имаше цели арабски анклави, в които се живееше като в алжирски села.

53

Толкова много

преди 2 седмици

сексуални престъпления са логично следствие от факта, че повечето от пришълците са млади мъже, дошли в Европа сами. За първите 4 "интеграционни" години, през които не са длъжни да работят, Германия обеща да им осигури безплатно всичко, от което се нуждаят. Но жени за задоволяване на плътските нужди не им осигури.Само че по традиция те гледат на жената като на предмет - секс-играчка и кухненски робот.Затова считат, че могат "да си услужат" с европейка, когато имат нужда, вместо да плащат на жрица

52

Анонимен

преди 2 седмици

"Българинът както винаги не може да проумее какво и защо се случва. Той иска само да коли и беси и да реже топки"-------------И поради тази причина бай Талибан не иска тук, а иска в толерастки Германистан, където може да си разиграва коня.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Силно съм "изненадан", че новодошлите камилари са се отдали на изнасилване на малолетни и като цяло прояваване на културните си особености.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Защо тези не получават присъди по афганистанските кодекси, за по-лесно? Нямаше да има нужда да ги возят в самолет.

49

Тъ.панар

преди 2 седмици

"Българинът както винаги не може да проумее какво и защо се случва. Той иска само да коли и беси и да реже топки. В цивилизовани свят нещата работят по умерено, по умно." Бе ти умния и умерения ако утре изнасилят жена ти, детето ти или теб, какво? Айде, че вземаш стотинки за т.ъ.по.тиите дето ги пишеш, ама осъзнай се малко. Ама то наистина май и д.у.*** даваш за малко монети. Ми дай да се изредят на семейството ти 20 човека за по 5 лв, а? Повече, ще е от това, което вземаш в момента

48

Анонимен

преди 2 седмици

Изнасили 14 годишна и бил излежал присъдата и за това го депортират? Колко е присъдата 2-3г. Цирк. И накрая им дават по 1000 евро? Защо? Германия се е побъркала.

47

АДЕКВАТЕН

преди 2 седмици

На Света започва да му писва от НАГЛА русия. Точно за това ставаме свидетели как руските пропагандисти в България обръщат палачинката - МИРО БРЕЙКА се дистанцира от войната в Украйна - "не го интересувало", а пропагандистите вадят от 9 кладенеца вода как Курск аха-аха ще се върне в руско владение. Вече имаме руски миротворци, всички русофили започнаха да искат "мир". Но като русия превземаше Украйна агитираха и се радваха. От сърце. Искат тук да има репресии и комунизъм. Това няма да позволим.

46

Аналогитик

преди 2 седмици

ФРАНЦИЯ Е НОВАТА ГЕРМАНИЯ. УЧЕТЕ ДЕЦАТА СИ НА ФРЕНСКИ. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО. МОЖЕ И МАЛКО НЕМСКИ.

45

ИСТИНАТА

преди 2 седмици

РУСИЯ Е НЕСПОЛУЧЛИВО КОПИЕ НА ГЕРМАНИЯ.

44

СРАВНИТЕЛ

преди 2 седмици

Руския раздрипан войник не може дори да се мери с немския. Така е било. Така е в момента. Така ще бъде и за напред. Желая ви лека нощ!