186

аьаььа

преди 2 седмици

От когато спрях да купувам и хвърлям храна и карам с 200лв на месец се чуствам най- добре. Глада не е лошо нещо, стига да е балансиран. Не ходете по магазините, търсете от природата, затварайте за зимата.

185

ьааьаь

преди 2 седмици

Аз за това не купувам нищо от магазина, само хляб и мляко. Гледам промоции само. Ако нещо много ми хареса. и игнорирам 99% от всикото в магазина..80% са вредни за здравето и е по-добре въобще да ни ги купувате или ли да ги намалите по едно на месец

184

Не купувайте сокове

преди 2 седмици

Пълни с химии. Газирано. Големите домати уж "градински розови", не са български и нямат нищо общо със сортовете "биволско сърце и око". Жената се излъга да вземе от малък квартален магазин преди месец по 9.50 килото, дирекгно в кошчето. Същото стана с някакво прескъпо грозде. Няма и хубаво зеле. Правете си фрешове. Не консумирайте сол и захар. Добийте навик една лъжица мед на гладно, и една чаша топла вода сутрин. Не купувайте плодове на ЕС, ягоди, капини и малини, нямат нико общо с българссите

183

Не купувайте

преди 2 седмици

изобщо домати от вериги, дори Черито го развалиха, гума. Внасят некачествени картофи. Не купувайте никакни плодове и зеленчуци от големи магазини. Бананите също имат отвратителен дъх. Магданозът също не е български, по-голям като размер на листа, ужасен вкус. Голяма част от стар лук и чесън. Храната която ни предлагат веригите е ОТРО ВНА. Купувайте от ФЕРМИ млечни продукти и меса. НИЩО ВАКУМИРАНО и ПУШЕНО. МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА! Никакви бульони, спагети, ОЛИО, баници, пици, газирано, енерт. напитки

182

До златно правило

преди 2 седмици

Подкрепям написаното от вас, нищо готово да не се купува. Храната е пълна със Химии и палмови масла УВРЕОДАЩИ ЗДРАВЕТО, включително и част от кисели млека. Но от година забелязах, че качеството на ОРИЗ, БОБ, ЛИЩА е спаднало драстично, тлудно варене, без вкусови качества. Миналата година заглеждайки опаковките, забелязах че едно НЕКАЧЕСТВЕНО съдържание е в различни пакети на фирми. Зачетох се по китаски сайтове, производители казваха, че слагат СИНТЕТИКА в ориза, НЕРАЗЛИЧИМА за обикновен човек.

181

Анонимен

преди 2 седмици

Ядки под 100 гр в опаковка не купувам, те се самозабравиха, както и шоколадови бонбони дето в голяма кутия слагат 8 бр.най ме беше яд, че в Дубай попаднах на същата измама.

180

Анонимен

преди 2 седмици

Мамят ли ни. Винаги. Недосигаеми ли са. Да. Защо. Защото имат много пари от които се възползват законодателите и правят удобна за тези нарушители законодателна уредба.

179

Анонимен

преди 2 седмици

Нямам време за да си отглеждам зеленчуци и месо и се налага да си купувам, най-гнусни са нещата на Градус - меришат и в срок на годност.Но каквото мога си правя вкъщи. Сега последният път си купих краве масло и какаово масло, сурово какао и сама ще.си правя шоколад и бонбони. Имам стари опаковки за формички да стегнат. Какво да правя? Всичко в магазина е гадно на вкус вече и МЕГА скъпо!!! Поне да беше хубаво.Мл. продукти купувам от ферми, сега последно открих ферма Вършец-пишат и какво НЯМА!

178

Анонимен

преди 2 седмици

Вярно е, вече например няма Спрайт.Има някакъв спрайт.лайт с лайм и баба ми трънкина. Вече го няма оригиналния.

177

Този въпрос

преди 2 седмици

Е абсолютно излишен.ТРОВЯТ НИ И НИ ИЗБИВАТ С ХРАНАТА КОЯТО НИ ПРОДАВАТ СКЪПО И ПРЕСКЪПО ЕСГЕЙСКИТЕ Б-О-К-Л-УЦ-И.ДАНО РУСИЯ ИЗРИНЕ ТАЗИ ЛГБТИ ОРГАНИЗАЦИЯ В БРЮКСЕЛ!!! ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖЦИ СА!!!

176

Вярно е.

преди 2 седмици

Не купувайте паста за зъби "Астера"! Половината туба е пълна с въздух!

175

Анонимен

преди 2 седмици

От както започна това вдигане на цени се наложи да променя навици в пазаруването. Спрях да купувам някои продукти като шоколад и зехтин. Почти не купувам бира, алкохол - въобще. Пътеката с газираните и чипсовете направо я заобикалям.

174

Анонимен

преди 2 седмици

Има и чипсове в картонени кутии и чипса не е е най важното , не е темата скапаният чипс, а че грамажът е намален. Даже и на скапсният чипс. Казва му shrinkflation, а си е чиста проба измама. Нека да напомня че фалита е нормално икономическо явление когато не можеш да покриеш разходите, на година фалират десетки хиляди фирми. Обаче някои решават да лъжат и мамят и после да искат компенсации от държавата фондовете разни фондации банки и какво ли не. Накрая теглят милиарди заеми too big to fail бил

173

Анонимен

преди 2 седмици

Специално за чипсовете и други подобни надутите опаковки се пълнят с азот който има двойна функция. От една страна не позволява окисляване и разваляне и от друга страна не позволява на чипса да се натроши при транспортирането. Грамажа е посочен на всяка опаковка. Грамажа е единственото нещо с което не мамят.

172

В салама тероризъм

преди 2 седмици

Ръгат сол . Горчи не се близва . Води до високо кръвно инсулт и инфаркт . До инвалидност и до загуби за държавата. Или смърт .

171

Каквото такоз

преди 2 седмици

Купих си пакетирана двеста грама създарма . Не можем срежем найлона . С ножица за ламарина жената успя . Вътрелой и миризма.

170

Васко

преди 2 седмици

Че намалят грамажа е факт, ама никой ли не се замисля, че въздуха в чипса е там, за да го предпазва от натрошаване? Никой няма да купува натрошен чипс, нали?

169

Анонимен

преди 2 седмици

При някои продукти опаковката е несъразмерна за удобство на клиента и за престиж.

168

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 2 седмици

Същото е със законите и съдийската ни сиситема !!! Народът никога няма да разбере как се правят законите и как се правят саламите !

167

Анонимен

преди 2 седмици

162- А КАКВО Е ЛБТМ- ПОТЪРСИХ В ГУГЪЛ- ПРЕДЛАГАТ ДРЕХИ, А ЛБТ СА БРАНД РОКЛИ