146

Жалка картина!

преди 2 седмици

Няколко заблудени овце, мислейки гуруто си за краля Слънце се опитват да върнат годините! Този тарикат прибра над 1 млн лв лично от Цанков камък! И не си купи къща, а предпочете да си живее при приятел! Сега последния го гони от имота си! Разбира се че ще го гони! Особено като цъфнаха далаверите със заемите от ББР! Доган е един уморен кон, който си иска спокойствието! А истинските соколи не умират на земята и не живеят в чужди гнезда!, те са волни птици!

145

Анонимен

преди 2 седмици

Агентът на ДС Сава-Ахмет Доган, дестабилизира държавата, по заповед на Москва, като в последния момент, не подкрепи кабинетът "Желязков", в което я хвърлиха Радев и ПП,ДБ. . Ето, как ДС, действа все още

144

Анонимен

преди 2 седмици

Царя на ДПС - Султан Доган се оказа просто един бездомен авантаджия настанил се в чужди сараи.

143

сараите!!! милиарди

преди 2 седмици

Там има милиарди евро в тайните стаи в сараите!!!милиарди евро в банкноти + 1 тон злато има някакъв турчин - агент на ДС и руски агент.А ореваха орталъка за едно кюлче в шкафчето на Пожарникаря !има само пари и турски злато

142

Анонимен

преди 2 седмици

Някой трябва да каже на ДПС, че не може да се живее в чужд имот. Досега за Доган е могло, вече, не.

141

Фитока

преди 2 седмици

"Ицо" Бареков им е спасението,ако го изслушат.Има си регистрирана партия,но тези си вярват,че ЦИК ще регистрира тяхната листа,а не тази на Пеевски и да кажем шансът е 50 на 50,но ако не е тяхната какво ще правят без договореност с някой като Бареков срещу две три места да участват чрез неговата партия?Ще чакат следващите избори.

140

Бренда

преди 2 седмици

Колкото и минуса да ми сложите сигнала на младежкото ВМРО до главния прокурор е цитирана в 24 часа и в нея се подовават и на чл.329 от Наказателния кодекс,който е обявен за противоконституционен с решение 13 на съда и обнародвано в ДВ бр-79 от 2022 г. на 4 октомври 2022 г. и като жена мога да си получавам нетрудови доходи както по непозволен,така и по неморален начин и това вече не е престъпление по Наказателния кодекс.

139

Ицо от ДБ

преди 2 седмици

Ицката с Барекуча са сега наред да защитят Демо-крацията..., като едни истински демакратци.

138

СМЕХ...

преди 2 седмици

ЩО НЕ ПИТАТЕ "ХИДРОИНЖИНЕРА"----КАК СЕ ЖИВЕЕ НА АВАНТА , В ЧУЖДА КЪЩА И КОЙ МУ ОСИГУРЯВА ПОРЦИЯТА ,БЕ....ХА,ХА,ХАААА.....

137

Бренда

преди 2 седмици

145,на такива като нея тарифата е на вечер,ако и тя го прави,но днес е демокрация както казват протестиращите подкрепящи Доган.Отговорност за неморални доходи след 2022 година има само в главите на младежкото вмро писали до главния прокурор.Давай мацка,супер си!

136

Анонимен

преди 2 седмици

До 139... фиток, и колко е тарифата на "борбената мацка" за час борба свободен стил...

135

Смех...

преди 2 седмици

ШЕСТВИЕ , ЗА КАКВО, БЕ......ЗА ДА ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА ЛИ, КАК ГИ ГОНЯТ ТИЯ НАВЛЯЦИ, ЛИ......ХАХАХАААА

134

Анонимен

преди 2 седмици

Има вероятност архивите на ДС, които изчезнаха още през деветдесетте години, да са скрити там.. доган с тях рекетираше всички управляващи..

133

Чичолин

преди 2 седмици

Диона не би загубила нищо.Давай маце,супер си!

132

Трапер

преди 2 седмици

Шиши кво общо има,той се интересува само от партията си,за която Доган смята,че е негова,но според Шиши вече е негова.

131

Фитока

преди 2 седмици

А Доган,ако мисли,че упълномощения е действал в негова вреда да си води дълги граждански дела,но той си знае защо е дал такова пълномощно на този,който сега го гони и на какво основание.Може,а и вероятно имат предходни финансови отношения и упълномощения да не е злоупотребил с даденото му пълномощно,а да си реализира дължимото му от Доган.Кат проговори почетния ще стане по-ясно,ако му се говори или пък някои медии ще осветлят причините за пълномощното.

130

Фитока

преди 2 седмици

Ей,пръч голям,Диона е борбена мацка и няма защо да се опасява от никакви десанти,за да упълномощава който и да е.Бори се за прехраната си и то твърде умело,а начинът по който рекламира енергийната напитка се ползва от клиентите на ресторанти на Запад и на никого не прави там впечатление.Да видим експертизата на продукта какво ще покаже,но не очаквам нищо да излезе и от нея,след като го ползват на Запад при техния контрол.

129

Големият пръч

преди 2 седмици

Дали Диона би упълномощила нотариално когото и да е за пълно разпореждане със собствеността и?Едва ли,но Доган го прави и акциите на фирмите му са прехвърлени,не е вече нито управител,нито притежава акции,а тези дружества са притежавали и двата сарая.Имаше 70% от ТЕЦ Варна,сега няма нищо,освен къщата си в Дръндър.За по-малко от година от крупен милионер почти голтак.Потъне ли той,потъват и бъдещите благинки на свитата му.Един безобиден десант на Хр.Иванов до какви решения доведе и ко стана.

128

135 със шалварите

преди 2 седмици

и в Турция. Там протестирай и се оплаквай!

127

От росенец

преди 2 седмици

в затвора немедлено.