6

Прегърбен сурикат

преди 2 седмици

Сред животните бил и един прегърбен сурикат на име навеДенков. Казал на митничарите да се обадят директно в Козяк за инструкции.

5

Говори се че

преди 2 седмици

едно от екзотичните животни твърдяло че е бивш премиер завършил Харвард. Но понеже българският му бил много беден, а мисълта му била много накъсана, митничарите не се хванали на лъжите му, а го натикали в клетката при другите животни и го пратили в зоопарка.

4

SS

преди 2 седмици

2 продължение. Дори един от дресьорите излезе от роля и я попита А вие как познахте мадам? А познава . Бирмански питон край на опашка заоблена и украса Еди каква си. Някога баща като убиеше един и ядяхме месо цял месец.Това Х питон. Той не толкова агресивен. Освен това наверно забили игла на Х прешлен за да не може стиска. Публиката се превиваше от смях,а аз се чудех къде да се дена

3

Анонимен

преди 2 седмици

Ама защо? Какво лошо има в това?

2

SS

преди 2 седмици

Някога когато синът беше на 3-4 год заведох семейството си на цирк. Жена ми азиатката изобщо не се впечатли нито от дресурата на слонове нито на питони. Даже ми каза,Това слон много старо животно и скоро умре. Освен това е било бито много.За змиите казаха бирмански питон,а тя стана и се развика,защо лъже хора и взема пари.

1

Ro

преди 2 седмици

Най-д0лнит3 из4Aдия сме хората... тиня, дъно!