332

Ко демокрация?

преди 2 седмици

Такова животно нема поход за робство мерсиии

331

Анонимен

преди 2 седмици

на Ахмед в Сараите в блиндираните стаии има само "пари и турски злато" ! Разбрахте ли сега за какво става вьпрос ? Привьржениците заради тези пари са там Алтьн вар пара вар само пари и турски злато има в сараите пари и турски злато

330

Анонимен

преди 2 седмици

Там има милиарди евро в тайните стаи в сараите!!!милиарди евро в банкноти + 1 тон злато има някакъв турчин - агент на ДС и руски агент.А ореваха орталъка за едно кюлче в шкафчето на Пожарникаря !

329

Анонимен

преди 2 седмици

Агентът на ДС Сава-Ахмет Доган, дестабилизира държавата, по заповед на Москва, като в последния момент, не подкрепи кабинетът "Желязков", в което я хвърлиха Радев и ПП,ДБ. . Ето, как ДС, действа все още.

328

Анонимен

преди 2 седмици

Царя на ДПС - Султан Доган се оказа просто един бездомен авантаджия настанил се в чужди сараи.

327

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС вместо да се интегрира се капсулира.

326

Анонимен

преди 2 седмици

Мазната предателска родоотстъпническа физиомутрра вчера пак я чухме да плямпа.

325

Анонимен

преди 2 седмици

Доган си купи наскоро ресторант в Пловдив, в историческа сграда. Нека иде там. Ако и тази сделка не е орташка.

324

пак парите

преди 2 седмици

Бранят парите на шайка милионери от ДПС. Не ги интересува ни Доган ни нищо

323

ВНИМАВАЙТЕ С ПОХОДА.

преди 2 седмици

...ТИЯ ОТ ДПС , ДА НЕ ВЛЯЗАТ В НЕЧИЯ КЪЩА И "НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНО"-- ДА Я ОБЯВАТ ЗА СВОЙ САРАЙ НА ДОГАН-ЕФЕНДИ, ЩОТО ИМАЛ НУЖДА ОТ НОВ ДОМ...ХА,ХА,ХАААА...ЗАКЛЮЧВАЙТЕ СИ ВРАТИТЕ!!!!!!

322

Х

преди 2 седмици

Почетен Председател....Мазен селски резак на който преди му е вързало и сега се помисли за много голям .... Оправиха го мизерното докторче

321

Илхане, джевджет,

преди 2 седмици

Нали знаете, че сте временно в ДПС? Ще му свършите на Меди работата и ще ви духне под опашките. За справка, историята на партията ви.

320

Анонимен

преди 2 седмици

В САЩ ако блъскаш и биеш полицай отиваш в затвора до животно. Но тука някакви евро депутатски брюкселски чалъми и *** и слободии.

319

Анонимен

преди 2 седмици

В " Бояна" днес ги издокараха с охрана от жени полицаи ,затова дерибейчетата не посмяха да блъскат полицаи ,както вчера вандалства ромския контингент в нарушение на обществения ред.Че и наш Бареков се изтипосал там ни в клин ,ни в ръкав.Затова измислиха някакъв си " поход " да разсейват простолюдието..Е няма вече сараи ,няма спонсори ,юбиляра стана на 70 г.полага му се пенсия ,а неговия кръг да спре да мачка техните хора.Не са им слуги.

318

Анонимен

преди 2 седмици

Искат да управляват но не искат да работят а също и демонстрации на съмнителни наклонности писна ми.

317

Анонимен

преди 2 седмици

Поход за демокрадция.

316

Анонимен

преди 2 седмици

И какъв е повода,къде търсят демокрацията?В летния и зимния дворец на Алтън Ахмед с метреси и каси марково уиски.Той по сутрешно време е в покоите си до към след обяд ,а после закусва с уиски и ако се появи някоя мома да го забавлява си запълва деня..Демокрацията е законност и ред,нали ?Той е поканен,подканен да освободи имотите какво точно не разбирате?Че трябва да си ходи или чрез натиск да го оставят и някой да му плаща охраната ,да .г гиотви ,чисти

315

Анонимен

преди 2 седмици

Днес бг много пречиш бе. Сакън да не засегним някого.

314

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

А Врачанският Ром Шиши - Защо Има Санкции Магнитски от САЩ? И Защо Руснаците го Спукаха от Боойй в Дубай- и го Шиха Чак В Швейцария?......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

313

Анонимен

преди 2 седмици

Вие по добре съберете 30 млн главница за вашия крадец че както се говори може да са в личната му сметка,а това са държавни пари.Нищо не е върнал.Единия търка наровете ,а другия го пазят щото бил "велик".Толкова велик,че 20 г живее на чужд гръб и разпределя порциите.Може ли да тиражиране тази тиня и това дъно на разложение ,на поход тръгнали,намерили наивници ,заради корпоративните интереси на Чакъровци и аталацийци,само ви използват Те ли са демократи ,я не се излагайте с брюкселски клишета.