67

Васил

преди 2 седмици

По този начин ДБ няма да влязат в парламента, за радост на всички

66

Поправка :

преди 2 седмици

Посолството решава,ПуПуДейБъ + изпълнява!

65

сминдух енд чесън

преди 2 седмици

Не знам какво си мисли тази женица,обаче Петков в 23 МИР София като водач донесе седем мандата.Тя в общи линии носи само негативи за коалицията.

64

прасчочо

преди 2 седмици

Ако ще се дели, няма проблем. ПП и без това отива в изпадащия сегмент 3+ на новите избори.

63

Хахахахахах........

преди 2 седмици

...Може и да избягате от сглобката с лъжците-мошеници от ПП, но от собствената си аматьорщина няма как да се укриете, всеки ваш опит за действие е поредно доказателство, че сте бъбриви НПО-неможачи. На ***, мравояди!

62

Анонимен

преди 2 седмици

Просто Киро и Просто Лена тежат като воденичен камък на шията на Евролевицата от София.

61

Да отбележа:

преди 2 седмици

Че пеевски от много години,заедно с духовния си баща доган се вихрят из държавата,разпределят порции,грабят милиони,строят замъци,приватизират ТЕЦ,Булгартабак,фалират банки,натискат копчетата на цялата държава и я управляват! ДА!!! Всичко това е грозната и зловеща истина,която е публична тайна! Въпросът е вие къде бяхте през всичкото това време,какво направихте за да спрете този РЕЗИЛ? Отговорът е НИЩО! Пихте с шишо мазни турски кафета,гърчихте се в дебелия му скут и съсипвахте БЪЛГАРИЯ! Б*К*ци!

60

Анонимен

преди 2 седмици

Аре в канала бе!

59

Пудел с пачка

преди 2 седмици

Щели да опишат "доверието" в българските граждани ??? И с кого , с ортодоксалния комунист Бойко Рашков -Дамаджаната ли ? С него ли ще правите "реформата"? По-скоро въпросът е , с какви ли компромати Рашков държи Кики и Коко,че без него не могат да м/п/ръднат ?

58

Анонимен

преди 2 седмици

Ще ви прецакат, вижте мазната свинска мутра на Кокорчо, а и много хора не гласуваме за ППДБ точно заради него и простото!

57

Алекс

преди 2 седмици

Разграждане на модела според ПП/ДБ: 1.Съсипваме Коституцията. 2.Лишаваме Президента от правото да съставя служебно правителство. 3.Подаряваме на ГЕРБ служебно правителство за дълго време. 4.Изпираме ББ и го правим неформален служебен премиер.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Антоанета Цонева е толкова уверена като говори. Блъфира тоя дето може, от ДБ не са толкоз умни за колкото се мислят.

55

Хъ хъ хъъъ!

преди 2 седмици

Цонева, и с коалиция и без коалиция сте все едни и същи некадърници! Още берем "плодовете" от поправките които направихте, вие "големите конституционалисти". За това на идващите избори без вас и другарчетата ви от Предателската Партия. Така че взимайте си довиждане с колектива!!!

54

Анонимен

преди 2 седмици

Къде ще идат, ще останат. Сега разиграват циркове пред незаинтересованата публика. Аман от кл0уни и паляч0вци!

53

Анонимен

преди 2 седмици

А как ще го громите, да не би да направите нова сглобка с него, както предното громене.

52

баба мара90323

преди 2 седмици

безделници отвратихте хората затова не гласуваме защото сте отвратителнимахаите се от политиката

51

Жалкари са

преди 2 седмици

ПП са Пълен Провал, нямат структури, нямат симпатизанти, само едни голи обещания "да оправят България". Излъгаха хората веднъж, но втори път няма да им се получи и ще изчезнат безславно като НДСВ, ББЦ, ССД, РЗС и стотици жалки и незнайни партийки преди тях.

50

Анонимен

преди 2 седмици

напротив ПП повлича ДСБ и Да България,простото Киро отвращава хората.----И накърнява имиджа на любимците на хората Атанасов и Иванов?

49

Анонимен

преди 2 седмици

напротив ПП повлича ДСБ и Да България,простото Киро отвращава хората.

48

Анонимен

преди 2 седмици

ПП бяха обречение в секундата, в която са се съгласили за коалиция с ДСБ - една от трите токсични партии в България, наред с ГЕРБ и ДПС.