130

Иван Анисий

преди 2 седмици

Пр0дажното краварско НПО, т. нар. "Искрен Иванов" редовно яде и облизва устенцата си от доволното количество жълтокафява слу33 директно от отходния канал на Козяк 16.Закон FARA трябва да бъде въведен в България възможно най-скоро,за да може такива тлъсти мазни еXкрpементи като това, да се оттичат във WC-то с всяко пускане на водата...

129

до запознат 128

преди 2 седмици

До запознатАко беше прочел руските военни историци генерал Бунич и Виктор Суворов щеше да знаеш че Хитлер изпреварва Сталин само с десетина дни преди той да тръгне да "асвобождава" Европа

128

Анонимен

преди 2 седмици

Важното е, че и от двете страни умират руснаци. И това трябва да продължи безкрайно

127

запознат

преди 2 седмици

До да,ама не,При условие, че швабите, след като превзеха ред европейски държави като Белгия, Нидерландия, Франция, Чехия, Словакия, Унгария и т.н. си бяха седнали на *** и само да защитават превзетото, едва ли руснаците 44г. щяха да дойдат в България!

126

Анонимен

преди 2 седмици

Не трябваше да ръчкате руската мечка...Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.Никой няма шанс срещу Русия !

125

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски, гален по главата от евроатлантическите си партньори, изби половин милион души. Нали е излишно да казвам какво би ни се случило, ако бяхме в същите ръчички. То не че не се случи! Бленуваният Запад върна България 150 години назад!!!

124

Анонимен

преди 2 седмици

Наднорменото тегло и неприятната външност не те правят политолог.

123

да ама не

преди 2 седмици

До Анонимен 123 Хайде обясни какво свое руснаците търсеха през 1915 и 1944 г в България.През 1915 ограбваха и убиваха селяни а през 1944 грабеха часовниците , велосипедите на хората и всичко което им харесваше.Сега са в Украйна да вземат своите си тоалетни чинии , но украинците ги набутаха в тях, защото те само от това разбират

122

Анонимен

преди 2 седмици

"Руснаците винаги идват за своето" - Бисмарк. "Русия не започва войни. Тя ги завършва"

121

Анонимен

преди 2 седмици

Както знаем от практиката, на всеки 80-100 години около Русия се стяга обръч от недружелюбни сили, но накрая те биват удряни по зъбите и пълзят обратно в дупките си. И този път ще е така.

120

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Какво стана с новия световен ред на расийската пендерация? Май китайците им казват какъв да е реда.

119

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Абе взимай си компа и влизай в брикса. Какво ни занимаваш?

118

Бог Да Пази Русия

преди 2 седмици

Бог Да Пази Русия . Ще минем в блока на братска Русия. Ще влезем в съюза БРИКС. Гориво по 20 стотинки. Няма да има евро стандарт и електрички. Ще излезем от терористичното НАТО и ще сключим военен съюз с Русия. Винаги съм казвал че Русия е най голямата българска държава. Това е факт.

117

До 116

преди 2 седмици

Като впрочем стана и със СеСеСеРетата. Смях. Срутиха се със страшна сила.

116

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Днес пак имало опашки за олио, банани, обувки в Санкт Петербург. Кризата си дойде, а Пoтю е на черен хайвер. Скоро неговите хора ще го килнат.

115

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Русия сама ще се унищожи. Както на Чернобил. Не им върви с Украйна.

114

идетрибунал

преди 2 седмици

Иванов,Иванов опитваш се с кухи фрази да не кажеш истината-ИМПЕРИЯТА НА АНТИЧОВЕЧНОСТА-САЩ ЗА ДОБРОТО НА СВЕТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА!ХИРОШИМА,НАГАЗАКИ,ОРАНЖЕВИЯТ АГЕНТ,ОБЕДНЕНИЯТ УРАН КОВИДА,САМО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ АНТИЧОВЕШКАТА КЛОАКА!

113

Анонимен

преди 2 седмици

Още един платен политолог ,марш на фронта гад

112

охобохо

преди 2 седмици

Тоз скъпоценен камък от къде го извадиха с тези "задълбочени и смислени анализи"

111

НЯКОЙ

преди 2 седмици

Този е открил топлата вода. Ми всички знаят, че САЩ провокираха Русия да нападне Украйна. На Европа хич не и се воюва с Русия, но САЩ не дават да се сключи мир. САЩ отпускат милиарди помощ на Украйна, но тези пари остават в САЩ и с тях се купува оръжие. А някой да обясни защо САЩ имат над 100 военни бази в целия свят. Спомнете си как САЩ нападнаха Ирак, Либия, Сирия, Югославия и много други.