74

Анти-ЕС

преди 2 седмици

Зеленски-уж "Водолей", но има войнствените аспекти на Марс и Луна в Лъв, Уран в Скорпион(дето прави революциите) в 6-ти дом на враговете и работата. А асендетът му е двойствените "Близнаци" и там му планетата на късмета-Юпитер. Освен това, Слънцето и Луната му са в опозиция, което ще рече раздвояване на Съзнанието. Тази негова шизофрения се подсилва и с наркотиците, които му дават кукловодите му(както Хитлер са му давали опиати).

73

Анонимен

преди 2 седмици

Не трябваше да ръчкате руската мечка...Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.Никой няма шанс срещу Русия !

72

ОтПърлХарбър ДоКурск

преди 2 седмици

Шефът на украинските ВВС не бил уволнен заради катастрофата на F-16, а заради това че не изпрати всичките еФки да се потрошат за резервни части на партизанските украински групи в на териториите на ДЛНЕрите. Ски са новия че да ги дигне сите и че изпонамета да се трошът. Всичките теа хубавци са учили в съветско-руските военни академии и заедно със Волтметъра са едно явно котило на Световния Комунистически Интернационал. Глей га само какви балъшки военнотии спретнаха,

71

Фон Щауфенберг

преди 2 седмици

Скоро ще има операция ,,Валкирия" срещу самозабравилия се фюрер.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Наместо да варди Харков и другите голями градове с новите Щатски изстребители, Волтментър Олигофриенко ГрюненШайземахен хатте ес използва мощнюия и маневрен Ф16, за да ликвидира скъпо обучения Ф-16ков елитен изтретпателен Укере пилот. ДО кога ще му плащат масрафа на това некадърно военно-политическо Кока махт ес Фрайтъпунгерче?

69

Велес

преди 2 седмици

Хммм. Юнак летец...Тръгнал е на таран срещу руски дрон... Само и само да си спаси президенто!

68

Паднал в Боя

преди 2 седмици

са нали е модерно да падат самопаднети шо им крадяли бурметата и шайбетата барабар с контролните платки за отвор-затвор портетата и джаметата. Укерухите, окрали самолета и всичко са продали на ДЛНЕрите и затова са го отпуцали да ги неуловят. Утре като литне от Донецк една новинка Фръчилюха и набъцка Киев с бомбета он че да се сети Зеленио нередовен, с изтекъл срок, защо кефира в главата му наместо на мътеница, мяза на шльокавица.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Е голяма работа. Вчера Пoтю загуби 100 дрона и 120 ракети. Бяга свалени от ПВО. Общо 1.5 милиарда usd за 1 час. Това се казва рекорд по тъпотия. Един ф16 ще го преживее.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Просиията загуби два А-50 с по 30 човека висококвалифициран персонал, а в Сирия даже сами си свалиха един И_28 въздушен команден пункт, натъпкан с петнайсетина висши военни. Така че точно те в такива случаи изобщо не требва да се обаждат.

65

Анонимен

преди 2 седмици

Ха,как няма да ги уволни самолета гръмна блока в Харков ,а след това украйнците свалиха самолета ,все едно че Русия е гръмнаха самолета и блока ,това игра на наркомана

64

Зелен Шебек

преди 2 седмици

Самолета се бил разбил , докато приближавал руска мишена , което значи , че самия той е станал мишена на руснаците

63

Ййй

преди 2 седмици

До Анонимен - въпреки че още се разследва, версията за удар от собствена ПВО надделява, жалко за изключително талантливия и интелигентен украински пилот. Все пак е успял да свали три руски ракети. Колко ли хора щяха да избият. Това е мръсната, ужасна война, която стовариха на украинския народ.

62

дедо поп

преди 2 седмици

Стара новина. Явно при вас новините идват с пощенски гълъби

61

Анонимен

преди 2 седмици

Нормално е да се случи,когато собственото ти ПВО свали твой самолет.Дано усъвършенстват системата за разпознаване и няма повече инциденти.Въпреки,че е трудно едновременно да бориш вражески ракети с наземно ПВО и самолети.Риска е голям.

60

До 60

преди 2 седмици

И , какво пък са взели в Курск украинците,че не се сещам

59

Анонимен

преди 2 седмици

Даваме ви Покровск, взимаме ви Курск.

58

Анонимен

преди 2 седмици

как върви контранастъплението, за един приятел питам. нещо покрай донбас случва ли се

57

Хи хи

преди 2 седмици

Браво на зеленото жуже, удари ЧУК на Микола олешЧУК !

56

Анонимен

преди 2 седмици

Изкупителната жертва се казва Оле,Шука!Всички ни хванаха за шаранчета хаха.Просто да спират белото на укрите.Там е проблема.

55

ДОЛНЮ

преди 2 седмици

ХАХА НЕ ЗНАЕЛИ ЩО ПАДНАЛ САМОЛЕТА...АБЕ ЛУ.ДИ ЛИ СТЕ ЕДИН ТАКЪВ Ф16 КАТО ЛЕТИ ИМА ПОДДРЪЖКА ОТ 200 ДУШИ НАЗЕМЕН ПЕРСОНАЛ В РЕАЛНО ВРЕМЕ И ТН. НАЙ ВЕРОЯТНО Е СВЪРШИЛ КЕРОСИНА .Х.ОХ.ЛИТ.Е СА ГО ИЗПИЛИ ПРЕДИ ПОЛЕТА ЗА КУРАЖ...В СРАВНЕНИЕ С ТЕХНИЯ САМОГОН Е КАТО 40г. ОТЛЕЖАЛ СКОЧ...