21

Закривайййййй!

преди 2 седмици

МОН са п0дл0ги на Шорошките НПО-та за промиване на мозъците на децата!

20

Анонимен

преди 2 седмици

В МОН оли гоф рени ли работят или да?

19

Анонимен

преди 2 седмици

10 пъти в статията се натъртва как в МОН анализирали внимателно, разглеждали детайлно, проучвали обстойно... И сред този мозъчен напън и взрив на канализирана компетентост, са се пръкнали такива умопомрачителни решения като ваканция до четвъртък вкл. с един учебен ден в петък, междусрочна ваканция от 1 ден в сряда, последен учебен ден понеделник 2 юни и т.н. Дето се вика, напънала се планината, та родила мишка.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Все са били малоумщини, ама това ваканция (в случая, коледната) да е до четвъртък ! включително и в петък ?! да са на училище, не е било. И на тия едноклетъчни калинки в МОН им плащаме заплатите и бонусите ние...

17

Ангелина

преди 2 седмици

В съвременните "демократични условия" - не е нужно специална ваканция ,те си почиват и без това са в постоянна ваканция по - голямата част от "учащите".

16

Госпожата

преди 2 седмици

Грандиозно е измислено зимната ваканция да е до 2 януари, (четвъртък включително) само петък е учебен. Бая гении на мисълта?! Можеше да е до 03.01. А пък "междусрочната" в сряда, а не петък или понеделник?!

15

До 13

преди 2 седмици

Мх...на всичкото отгоре са в платен отпуск по време на ваканциите. Що да не направим така, че да работят цяла година като всички останали? Ако може и в училище да спят, още по-добре. Така ще имаме време за всичко и децата ни няма да ни притесняват.

14

Стар Даскал

преди 2 седмици

Галин Цоков е гадна, мазна шорошпия! Иска родителите и децата да са колкото се може по-малко заедно на Коледа и Великден!

13

Ужас

преди 2 седмици

Не се на почиваха тези учители. Ужас.

12

Цеко не харесва това

преди 2 седмици

Спрял съм ви лифтовете на Витоша за да взимам от хотелите ви на Банско. Кой се съгласи да се изтегли зимната ваканция от 21ви декември? Сняг няма, прасето не трябва да се яде че са пости и без това не се учи и работи тогава. Есенна ваканция не трябва да има за сметка на междусрочната, когато може и ски да се карат за разлика от декември.

11

До 2

преди 2 седмици

До Анонимен"Слабо ме вълнува. Моите деца са във ваканция, когато кажа аз." Ето това е сега българският родител в най-масовия случай. Вари да се оправяш с тях после. След такива ваканции чедата им искат от учителите индивидуални консултации защото не били на училище и са изтървали материала. А ако, не дай си Боже, се провалят на някое изпитване или тест, съвокупно, родителите и отрочетата им, надигат вой до небесата, че учителите са некадърни.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Кой *** създаде 12 клас , най-много до осми клас, да се моткат до двайсет години и мързелуват.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Закривайте ги направо тия училища. И без това полза никаква от тях. Всички неграмотни завършват с отличен. А и полза от дипломите няма. Кой както намери се оправя после в живота.

8

Даскал

преди 2 седмици

Айде стига , бе есенна ваканция. Пуснете по-дълга зимна. Там се губи време, изпонатръшкват се първата седмица на януари всяка година. Махате тая глупост, есента. Оставяте по-дълга зимна поне до 10-и Януари. Току виж , тази година имало и зима!!!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Нали националните външни оценявания бяха под въпрос?

6

Анонимен

преди 2 седмици

За учениците от от шести до единайсети клас вторият срок кога ще приключи?

5

Анонимен

преди 2 седмици

Те тия даккали перманентно почиват в 95%от училищата...само заплати да им в главата

4

Анонимен

преди 2 седмици

а онези даскали от Варна,кога ще ги бесят че да гледаме и ръкопляскаме

3

До 2

преди 2 седмици

Ти деца нямаш, седнал си да драскаш глупости по форумите вместо да свършиш нещо полезно.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Слабо ме вълнува. Моите деца са във ваканция, когато кажа аз. Пълни отличници. Всяка зима около грипния сезон сме поне месец на ски. Не са боледували от яслата. МОН не ме интересува какво мисли. Мерси.