8

Първият и

преди 1 седмица

Най-важен съвет е;НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗАПАДНИТЕ СОРОСКИ МЕДИИ ТЕ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ ДОКАЗАНО,ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД НА ИЗПЕРКАЛИЯ ДЖЕНДЪРСКИ ЗАПАД!!!

7

:)))

преди 2 седмици

До Анонимен 1 Парите са при акъла ти!Намери си акъла,там ще си намериш и парите!

6

:(

преди 2 седмици

Знаем как реагират над 90% от българските свекърви, ако снахата или евентуалната бъдеща снаха се опита да каже, че връзката не бива да я изтощава, а също и че има право поне понякога да поставя на първо място собствените си интереси.

5

Излъчването е всичко

преди 2 седмици

Само че светът е пълен със злобари, които се чудят как да помрачат усмивката ти и използват дори най-дребния шанс да ти причинят нещо лошо, въпреки че са видяли само добрини от теб. В крайна сметка се оказва, че това е следствие от завистта им, защото на теб ти върви в живота, а на тях - не.

4

Грижа за здравето

преди 2 седмици

От здравето по-ценно няма, но човек го оценява , когато го загуби. Някои не могат да ходят добре от много болести, а пък други се кахърят за миризливи крака....тц тц шарен свят.

3

Гацу

преди 2 седмици

Хубава статия ама Гуньо атомарното тъпу .Оно сака да руча жабета да го галат по четинката и хвалат, колко е замогнато,колко е имотно и къмуе по-по-най Колата , жинъта,таралясника,тилифонъ .Оно е супердупер маломозък животиняк.Моетъ убий с миръзмътъ само от колосаните му чорабе,кои стоат изправени сака са бутуш.Па завист завист жлучка пука само с поглед

2

Анонимен

преди 2 седмици

Приятни сънища!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Пари ми дай акъл не ми давай :)))