457

Куку

преди 2 седмици

След като Демир е там,вече съм спокоен!Демирчо ще се обади на стотина манекенки и всички отново ще се прегърнат!

456

вескиспроблемитеси

преди 2 седмици

Само да ми спрат движението тия...Абе едно време като беше скандала с незаконното барбекю, що никой не спомена, че не било на Доган, а на бившия министър или зам. ли беше.

455

Анонимен

преди 2 седмици

ясно е че на никой в тая държава не му дреме за нея. турчулята са поне честни.

454

първата

преди 2 седмици

Това е първата демонстрация на милионери в българската история.

453

Анонимен

преди 2 седмици

Има вероятност архивите на ДС, които изчезнаха още през деветдесетте години, да са скрити там.. доган с тях рекетираше всички управляващи..

452

кочината

преди 2 седмици

А Почетният С винар Доган с прозвището Со Пола де го ? И не ви се струва че има някаква прилика м/у отрочето му и с някой от бившите му приближени даже говорел свободно бащиният си с ви нски език.

451

Анонимен

преди 2 седмици

Прекрасна шизофрения- те пазат Дон Доган- ама от кого го пазят?! Кой прави тия циркове- знае ли колко жалки изглеждат хората събрали се там и не знаейки за какво са там, а още по малко организаторите....

450

ПроСоТо

преди 2 седмици

обаче твърдението за "стаята с милиони евро и злато" изглежда доста правдоподобно...Само помислете:..-Такава брутална патаклама САМО за това,къде ще спи Доган ?...Верно,че електората на дпс е изключително МАНИПУЛИРУЕМ,но толкова зор за една стая с легло ?!...

449

ЧАЛГАСВАТБАРИ БКП

преди 2 седмици

ЛЕНСКИЯТ погром над комунисти в РУСКАТА МОНАРХИЯ при които според КПСС,КГБ,ГРУ са УБИТИ до около 199 човека е КРЪСТНИКА на прякора ЛЕНИН само че с този прякор ВОЖДА НА БОЛШЕВИКИТЕ Владимир Ленин би трябвало да е от по КЪРВАВИТЕ руски МОНАРХОЦАРИСТИ..................... Милиционер от ДС към БКП основател на ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВЕЦ И СВОБОДА Ахмед Доган още му се радват членовете на БКП Бойко, Радев и сие..........ПРАВОВЕРНИЯТ ИСЛЯМ е възникнал като сепаратистки сектант в ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО

448

ДЕПЕСАР ТОШО ЖИВКОВ

преди 2 седмици

ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО си ИМА късният сепаратист и сектант ПРАВОВЕРНИЯТ Ислям на Милиционер Ахмед Доган от военното контраразузнаване на Държавна сигурност основател на това ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВЕЦ И СВОБОДА

447

Офф ,да се омитат

преди 2 седмици

Мястото на Шиши ,Доган и Папазов е в затвора.Тези хора съсипват страната ни.Какво са работили тези долни шмекери ,че ще живеят в палати ,сараи и замъци?Защо държавата ни е разграден двор за продажни политици ,магистрати и набедени бизнесмени.разбойници?

446

БАЩАТА на ДЕМИР

преди 2 седмици

КОГАТО Е БИЛ ДЕПУТАТИН, ВСЯКА ГОДИНА Е ПОДАВАЛ ИМОТНАТА СИ ДЕКЛАРАЦИЯ НЕ-ПОПЪЛНЕНА

445

Ahmed

преди 2 седмици

Dogan e nasiyat ErDogan

444

Ушеф

преди 2 седмици

>......Народът го е казал: - "Роди ме Мамо Проссс, аз сам ще стана Милиционер". (Просс е фраза на Тиквата). П.С. Сценката е от Комсомолско събрание, кой да е първи при Отрядната.

443

Амар

преди 2 седмици

Осман Октай къде е да коментира ситуацията?

442

Анонимен

преди 2 седмици

Появи се информация, че в имението е открита стая, натъпкана с милиони евро, както и златни кюлчета. Незабавно да се сформира комисия, която да опише банкнотите - по серийни номера, по купюри. Златото също да бъде претеглено и щателно описано. След това вече може да се повдигнат конкретни обвинения. Да се обясни откъде са тези пари.

441

Анонимен

преди 2 седмици

Дон Доган и всички прокремълски проксита/ но милионери окрали народа си и държавата- арестувани, отнемане на незаконно придобито имущество/тръгнаха от селски философски ***/ и изсипани на площада на Кремъл- Путин да си ги прави какво иска БГ олигарсите!

440

Анонимен

преди 2 седмици

Незабавно Дон Доган - осъден и в затвора!

439

Ако бях българи

преди 2 седмици

Ако бяха Българи до сега да играеха палки по главите *** понеже са от дпс не може как!!Пародия Бг

438

Анонимен

преди 2 седмици

Забравяте да кажете, че от 2 дни Делянчо Пеевски е пишман-политик без партия. След 5-6 месеци тази Кукувица ще бъде г-н Никой. Журналистите, особено тези на издръжка на Делян, ще пишат за него няколко месеци, след което мъни йок - публикации йок. А за Папазов ще пишат 3-4 дни.