157

Юроатлантично

преди 2 седмици

Пепа Бойчева и Политико(БрюкСелското Работническо дело) прИзентс,баце... Клюки от женския пазар,за нЕкой център :)

156

Анонимен

преди 2 седмици

Правилно е че в кавички " територия". Тези от АзГ дори и бежанците не я разбират , какво искат и каква им е философията . За останалата много милионна част те са непознати.

155

Анонимен

преди 2 седмици

Партията АзГ е много гласовита но е формална. И не разбрана спрямо цялата Германия от 85 милиона население. Парите се знаят как и от къде идват и потъват без резултат. Реално тези пари са за балона и нищо което може да представлява политическа заплаха за Германия.

154

Анонимен

преди 2 седмици

Източната част на Германия си живее с мит и легенди от времето на ГДР/ DDR/. Това е така защото реално не може да дава нито продукти нито услуги на ниво и стандарт съгласно нормите за Западна Германия вече тридесет години. Не се и интегрира с западната въпреки еврото което получават .

153

Христо Христов

преди 2 седмици

Може би немските комунисти са били прави, когато още 1948 година са предлагали на Сталин да вдигнат стена и в Берлин!

152

Анонимен

преди 2 седмици

Да вдигат Берлинската стена по границата с ФРГ, докато още не са дошли европейците от Запад да им сменят културата и населението.

151

Анонимен

преди 2 седмици

Източна Германия смяташе, че ще произвежда мерцедеси и фолксвагени, вместо ифи, трабанти, баркаси и вартбурзи. Но вместо тях, не произвежда нищо, за да не пречи на Западна Германия да печели.

150

Анонимен

преди 2 седмици

Източногерманците пак ще вдигнат Стената, която те събориха. СССР разви промишлеността на Източна Германия, а Западна Германия я затвори и ги направи Унтердойчланд.

149

Анонимен

преди 2 седмици

Германски колхозници.

148

Анонимен

преди 2 седмици

Какво! Алтернатива за Германия била проруска според наредените фалшиви евроатлантически медии! Вие всички ще бъдете в белене дойдат ли АФД на власт в немско и Възраждане в бегето. Няма нещо да мразя повече от продажби беге медии

147

Христо Христов

преди 2 седмици

АфД трябва да обяви референдум в провинциите за отцепване от ФРГ и Русия да прати гаранти за честността на този референдум. Всъщност има ли в "основния" закон в германия разрешение за референдуми?

146

Ххикимян

преди 2 седмици

Много писано матъпо.

145

Ййй

преди 2 седмици

Как мога да поправя явните логически грешки в мисленето си?

144

Асан от Асансьора

преди 2 седмици

До Питър - Ни тъ разбраф с тез тирета и с тъз пунктуация кому кво казваш, аркадаш. Устанъх с впичетление, че просто не искаш да ти изтрият поста ако е в прав текст за тоталитарния манталитет на триещия.

143

Ййй

преди 2 седмици

Ама ако Путин е лош понеже няма алтернатива в Русия, ЕС с какво се различава след като всеки различен се забранява? Всичко различно от либерализма се преследва и заклеймява... Нямаш право на различно мнение от правилното изобщо нямаш право да мислиш единствено имаш право да се съгласяваш с Урсула...

142

Асан от Асансьора

преди 2 седмици

До Асен от Асеновград - Аз мисля, че е работодател на мурзилника, понеже му плаща. Лозунгите мурзилникът сам си ги вдига, понеже няма друго какво.

141

Пак по опорката?

преди 2 седмици

До Питър: Е, на първият ти пост без малко да сложа плюс. Но като видях това "блядская" във вторият ти пост....... И не си струва да те убеждавам в нищо. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

140

Питър

преди 2 седмици

Някакви бу-лгарист-ански ***-лоум-ници ми обясняват колко било хубаво, че в една демокрация хората имат право да бъдат дори глу-пави и да изберат нещо, което е в техен ущърб... А къде са алтернативните партии в пу-тинландия, кр-етени??

139

Ккк

преди 2 седмици

Значи ако някой е за прекратяване на войната значи той е агент на Путин... Страхотна логика.... И сега тези стратези да обяснят кка се печели война срещу ядрена държава?

138

Какво следва

преди 2 седмици

Махалото много се отклони по посока на русофобството. Време е да започне да се връща обратно. Един от централните площади в Берлин е Александерплац - на името на руският цар Александър Първи.