13

Трипонеца

преди 2 седмици

Естествено,лъжат! Само глупаците вярват.ЕЦБ се намира в Германия,а тя е в рецесия и продължава да се срива.Средната класа си отива,градовете се пълнят с маргинали и талибани на социална помощ и изобщо най-развитата икономика на ЕС отива по-дяволите

12

Милен Велчев

преди 2 седмици

А нашата инфлация пада ли готови ли сме за Еврозоната и ковергентният доклад ще бъдем *** Форматирани от Франкфурт

11

WTF

преди 2 седмици

Еееее, пак няма да фалира Европа! Тая *** Европа, друго си е развитата Азия! От кога я чакаме да фалира, пък тя се е в топа на всичко!

10

Христо Христов

преди 2 седмици

"... синдикатите все повече настояват за големи увеличения на заплатите, така че натискът върху доходите вероятно ще продължи." - евроатлантическа журналистика. Синдикатите искат увеличения, редакцията го превежда като не увеличение.

9

Милионер

преди 2 седмици

Голямо браво за инфлацията в еврозоната. Те и тук Бойко борисов, Ахмед Доган и другите ни политически лидери паднаха в ръцене на полицията, прокуратурата и съдилищата. Дори и от власт паднаха, както другаря им от БКП Тодир Живков през далечната 1989 г.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Интересното е, че в България задържането на ниско ниво на доходите води до по-голяма инфлация.

7

Анонимен

преди 2 седмици

" ЕЦБ отдавна твърди, че известно наваксване на заплатите е оправдано " .... А в България дали е оправдано многогодишното изоставане на заплатите и пенсиите при ГЕРБ от 2009 година до 2021 година?

6

Факт

преди 2 седмици

В България вече четвърти месец инфлацията е в същия диапазон за 12 месеца през април 2024 беше 2,4%, май - 2,3%, юни - 2,5% и юли 2024 - 2,4%. Интересното е, че по времето на ГЕРБ, инфлацията в България беше повече от два пъти по-висока от инфлацията в Еврозоната, но ни спасяваше факта, че инфлацията в Еврозоната беше много ниска.

5

Анонимен

преди 2 седмици

А ние тук какво правим, чакаме инфлацията сама да падне, ха-ха-ха... Хората си увеличиха лихвените %, сега се канят да ги намаляват, а ние се ослушваме.

4

Анонимен

преди 2 седмици

А нещо да кажете за мижавия икономически ръст в ез който е по-малък от инфлацията?

3

Анонимен

преди 2 седмици

глу пости! кокото и тука е паднала..

2

Германец

преди 2 седмици

Фалитът на ЕС се отлага, чебурашки. От 1917 го чакате :)

1

Анонимен

преди 2 седмици

жалко че тук не е