172

Анти-ЕС

преди 2 седмици

Фокусът си го каза, *** кой да слуша? СВО-демилитаризиране и сваляне на наркоманизираното майданско юдехазарско ПРАВИТЕЛСТВО - режима в Киев, който дойде с насилие на власт.

171

Анонимен

преди 2 седмици

Курск е доказателствно, че Русия е хвърлила всичко, което има в Украйна. Който и от комшиите да бутне дувара сега, влиза безпрепятствено и си взема каквото иска. Навлизане навътре в Украна означава експоненциално растяща нужда от ресурси за задържане на окупираните части и завземане на нова територия. Масрафът за Русия ще е чудовищен при всички положения...

170

Анонимен

преди 2 седмици

без ток и азовири нека са "демократични"..

169

Анонимен

преди 2 седмици

Каква украинска държава ви гони? Този проект на злия гений Ленин, продължен от Сталин, Хрушчов и кръпка по кръпка. Държава я обявиха. То вижте какви наркомани са я населили. Без майтап. Гледайте тик тока и ако намерите един укър в час, похвалете се. Все дрогирани и пияни до козирката.

168

Истината

преди 2 седмици

Русия изобщо не се занимава с Курск, а се съсредоточи в Донбас където украинският фронт рухна и украинците отстъпват в безредица. Ония в Курск сами ще си тръгнат по живо, по здраво и без бой.

167

Анонимен

преди 2 седмици

На Путин му е през оная ташачка за укренската държава, а Пелоси нацелува Зе в устата и го олигави и той щастлив, щастлив....американска дърта слюнка сп бацили....не можеше да се опомни от щастие.

166

Куку

преди 2 седмици

Путин е толкова съсредоточен върху Украйна,че накрая ще рухне Русия!

165

хахо

преди 2 седмици

Незалежная отива в небитието

164

Анонимен

преди 2 седмици

зимата ще е голям кеф

163

Анонимен

преди 2 седмици

Видяхте ли ги украинчетата как сами си свалиха еф 16 - ката?По груби сметки:Ф16 - 32 милионаПатриот - 4 милионаПилот - 6 милионаОкачено оборудване под самолета плюс гориво - 1 милион43 милиона за едно фърчило дето не помогна на украинчетата.Това е ефективността на западните вложения в Украйна.

162

Анонимен

преди 2 седмици

Русия не бърза. След като Украйна провали и Минските и мирните преговори по - късно, Путин им каза "потърпи красавице". Та така, набутал го е на украинчетата до макарите и се наслаждава. За какво му е да бърза. Понеже Украйна вече е изтощена брутално, в момента тя е финансирана на 100% от запада. Приоритета на Путин е да прави някакъв, пък било то и бавен пртогрес, с минимум средства. Карайки запада да влага все повече и повече в бездънната яма Украйна.

161

Ко

преди 2 седмици

България върви по американския сценарии на Украйна , а българите ще изчезнат като индиянците.

160

разказ

преди 2 седмици

некомпетентната пропаганда пак ръси мозък. какво разбирате от руска империя?

159

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна я Украдоха и сега търсят на кого да прехвърлят вината със сметката. А местните не осъзнаха, че само в мир имаха просперитет.

158

Анонимен

преди 2 седмици

Статията има немски стил "на изговор", или ако е от бибисито, то техния журналист има немски корени. Много приказки за едно и също нещо , но с различни орнаменти при всяко повторение и идва в повече и се постига обратен ефект: съмнение в истинността.

157

Анонимен

преди 2 седмици

За неразбралите путиноборци пишман разбирачи - Сирски сам каза че операцията в Курск е имала за цел да принуди руснаците да преместят части от Покровск, и се е провалила.Най доброто за Русия е да си седят в Курск до падането на Покровск, Краматорск и Словянск.

156

Забелязал

преди 2 седмици

Гладна, проскубана кокошка... просо сънува... Това е плешивия, кремълски фюрер...

155

Българин

преди 2 седмици

То няма такова нещо като украинска държава. Дори повечето хора, които се пишат "украинци" не са родени в Украйна, защото такава държава просто е нямало когато са се раждали. Това е по-скоро един проект, който американците създадоха и който Горбачов и Елцин проспаха. Сега нещата ще се върнат в изходна точка и тези територии ще се върнат - една част към Русия, други към Полша, трети към Унгария.

154

Анонимен

преди 2 седмици

Който копае гроб другиму... Руснаците тепърва ще разбират каква свинщина започнаха.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Навремето Сталин искал да изсели украинците в Азия, така както направил с някои малки народи от СССР. От НКВД му казали, че това не е възможно, защото украинците са многоброен народ, изискват се огромни ресурси и ще има съпротива. Та и на Путин и Рашията не е по силите да се справи с украинците и това е видно вече 3 година. Но дядката си държи на неговото и реките от кръв ще продължат да текат. Ако днес в Запада имаше по-смели държавници, такива като Рейгън и Тачър войната щеше да свършила.