16

Истината

преди 2 седмици

"Ние искахме изцяло да отговорим на желанието на Урсула фон дер Лайен" -- rяypcки акъл..

15

Анонимна

преди 2 седмици

Много важно! А защо държавните служители не плащат осигуровки?

14

Анонимен

преди 2 седмици

"За първото полугодие 80% са намалели чуждестранните инвестиции." Тоя мазен *** кво иска да каже с тези фалшиви данни?! Че требе и ние като руснаците да се наредим на опашката да ставаме колония на Китай, така ли?! Няма да я бъде!

13

Някой

преди 2 седмици

Как бе, Кики Ментето твърдеше, че чуждестранните инвеститори чакали на опашка да инвестират в България, само да дойдат на власт! И какво общо има ГЕРБ с тегленето на външен дълг, като той е за покриване на дефицита, оставен от Радев и неговите Шарлатани ? ГЕРБ даже оставиха Спецов, да си събира приходите, които са обещали!

12

Ха,ха

преди 2 седмици

При Главчо само външният дълг се качва .Вчера нови 9милиарда,че трябва да се дели на 3-Шиши,Баце и Радев.

11

Анонимен

преди 2 седмици

съда и прокуратурата са корумпирани, законите са скапани, администрацията работи сякаш живота ни е 200г, кой ще инвестира тук?...

10

Анонимен

преди 2 седмици

Инвестициите ракетоносно се увеличиха при управлението на Кирил Петков и Асен Василев. Сега при това неясно копейково бъдеще на България кой нормален ще инвестира пари. Все едно някой нормален да инвестира в Русия или Иран...

9

Икономист

преди 2 седмици

До Ужас>>> Не е вярно... Поинтересувай се от икономика чуждестранните инвестиции са само един начин да се финансираш!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Кой ще инвестира в мутренска държава. В Сицилия също няма мераклии по същите причини и не случайно там са най-бедни от цяла Италия.

7

Анонимен

преди 2 седмици

До gogo>>>> Построил... построил си ***! "В периода 1950 - 1985 г. са построени над 216 големи и 2000 малки язовира"! Един язовир е да избереш един дол, да изселиш и да унищожиш селата, ДА ПОСТРОИШ ЕДНА ЯЗОВИРНА СТЕНА (това е строежа) и да напълниш с вода! ХОРАТА ИЗДИГНАХА СГРАДИ НА 100О МЕТРА, А ТОЙ ОЩЕ ЖАЛЕЕ ПО АНАЛОГОВИЯ КОМУНИЗЪМ! РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИЗМА И ЗАПАДА Е КАТО ТЕЛЕВИЗОР ЕЛЕКТРОН И СОНИ ТРИНИТРОН МОСКВИЧ И МЕРЦЕДЕС, ЛАДА ПЕТИЦА И БМВ ПЕТИЦА ... ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО.

6

Анонимен

преди 2 седмици

В България няма и никога не е имало чуждестранни инвестиции, няколко се пробваха но скоропостижно ги изнесоха след няколко месеца, всичко останало са далавераджии, измамници и перачи на пари, няма кво да се заблуждаваме.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Какви инвестиции бе братче. Кой инвестира в диктатура управлявана от олигарси. Един германец ми каза още 2017 , че в тяхната фирма е забранено да инвестират в България. В Румъния става, в България не!. Циганийка си е държавата, какво да правиш, да ви е честито българи.

4

Някой

преди 2 седмици

"Един служебен кабинет не трябвало да взема дългосрочни решения"??? Що не го обясни това на Радев, и да го пита, защо подписа 13 години договор с турската Боташ, за която плащаме по милион на ден , внесли или не внесли газ?

3

gogo

преди 2 седмици

Aз да питам - а при Тошово време чакахме ли инвестиции от някого? Не, нали. Ама построихме с наши усилия над 6000 язовира, училища, заводи, пътища, електрификация, ВиК, асфалтов път, ток и вода до всяко селце. Без западни инвеститори...

2

Анонимен

преди 2 седмици

БГ Клептократи

1

Ужас

преди 2 седмици

Това е катастрофа за всяка страна.