7

Анонимен

преди 2 седмици

Стара лисица с опит от социализма . Отърва затвора преди 10-15 години за източени от земеделието милиони евро пари. Загасиха два други . Тя се отправи за Швейцария в консулската служба на България по предложение на ГЕРБ . От нейното поведение пострада частния сектор в земеделието Крупните и заграбили собствеността на наследниците на земеделски имоти . се облажиха .

6

Анонимен

преди 2 седмици

Дърта ама се озърта :)))

5

Един Българин

преди 2 седмици

Права е за половете, а и за ресорите, но там е голяма битка и трябват решителни действия, а не "ами то на служебно правителство не се гледа сериозно като на редовно". Такива комплекси не бива да се мислят дори, а да се борим за България и българските интереси!

4

Анонимен

преди 2 седмици

***, на нея се й приляга да се слага

3

Георги Илиев Митев

преди 2 седмици

Другарката очевидно " мисли " като женският и полов орган . Селското ни стопанство по времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков го подържахме учениците и студентите ходейки на две бригади всяка година . След 10-ти Ноември 1989 година всичко беше унищожено като заводи за консерви и отглеждането на селско стопанска продукция . Изпъкнаха " децата на социализма" , селските тарикати и хората със селски и патриархален манталитети Алчността им , злобата и завистта им надделяха.

2

случайната калинка

преди 2 седмици

На България би й прилягал по традиция ресорът по разширяване на бръмбари и калинки

1

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Хващайте един за ушите и го правете еврокомисар. Няма значение кой ще е. Всички са послушковци и гледат Урсула в очите, а тя Байдън и кликата му. Така че не се напрягайте много, не убивайте мозъчни клетки без нужда.