77

Анонимен

преди 2 седмици

Гарантирам, че не се срамуват алкохоличките. Или отричат, че пият, или се правят, че пият стилно и по малко. А ако ги разкрият се държат нагло.

76

Анонимен

преди 2 седмици

И на някои жени не им пука, че ще ги видят пияни.

75

Анонимен

преди 2 седмици

До Ангелина 74 - Предлагам да разделиш на няколко изречения този текст от 7 реда, който си написала като 1 изречение. Тогава ще е ясно какво искаш да ни кажеш. Сега само се досещаме, но е трудно да откроим фактите. Ще сме ти благодарни, ако поясниш какво означава абревиатурата ДЧМСООПИГ.

74

Ангелина

преди 2 седмици

А по-горе,от по- долу с "обърнете внимание" и"ахаа" от ДЧМСООПИГ - Монтана престъпници и убийци,които скоро ще посетят специализирани заведения със строг режим с основание и законосъобразни средства, не като техните престъпни ,незаконосъобразни ,с нарушение на човешките права, зверства и то под "вещото ръководство" на ДМС- Монтана ,които,няма да продължат дълго време да са част от ДА,още по- малко на ръководни функции-за КВ,СС и "политически ментори"- "вица" ще е по действителен случай.

73

Ахааа,

преди 2 седмици

сега вече стана ясно защо статиите в днеса са толкова пропаднали и гнусни...

72

Обърнете внимание

преди 2 седмици

По-долу един е написал над 90 вица! От редакцията трябва да му платят хонорар!

71

Ангелина

преди 2 седмици

Голяма тема "разглеждате" в държава ,в която 90% от населението са редовно употребяващи и злоупотребяващи с алкохол и са агресивни насилници под една или друга форма и сред тях преобладават "дамите". Алкохолиците не изпитват такова нравствено чувство като "срам",независимо дали са мъже или жени - това са деградирали типове особено тези ,които употребяват и агресивно насилие и то "ДАМИ" някои с "елитни професии" и образование !!!Такива"майки" създават същите "деца" ,като тях- изродени индивиди

70

Личен опит

преди 2 седмици

Пиенето е ОК за мен. Не ме измива на шофьорлък, бабаитлък, задиряне на чужди булки, не ми се губят моменти. МАХМУРЛУКА Е УЖАСЕН. По два дни след това съм като смазан..,.Разбрах ,че не е мойто и си консумирам колкото за наздраве.....Едно време ме беше яд ,че не мога да се отпусна като други, сега разбирам че е благословия:-))))

69

Вярващ

преди 2 седмици

Намерих 20 лв. на паркинга и се замислих. Как би постъпил Христос? И ги обърнах във вино.

68

Анонимен

преди 2 седмици

"психиатърът и нарколог Анна Одинцова" Трябва да й вярваме на жената. Ако съдим по името, то е рускиня, а там има огромно поле за практика с такива пациенти. Пиянството е национален спорт в Русия и има вече алкохолизирани младежи на по 20-25 години.Това че пият каквото им падне - мед. спирт, одеколон, разредители, самогон - няма смисъл да споменаваме даже.

67

ha

преди 2 седмици

Пияна жена - весела къща щото пуща. Е, и на околните дето я хванат за фустата като се заформи...

66

Анонимен

преди 2 седмици

То не е като да не съм привлекателен за жените, дори завиждам малко на тези които изглеждат като умрели скариди, щото прекаленото внимание от така наречения "нежен" пол е отегчително :)) Да пият ве, ко ми пука изобщо, щом се мислят за мъже и пиянството им ще ги направи по секси... :)))

65

Анонимен

преди 2 седмици

Едно е да пиеш и да държиш, друго е жена да се напие като куче, камо ли да ти приказва как искала ферари и ламборджини, след като изтрезнее да ти се извинява с дни, въпреки че ти не искаш обяснението й :))

64

Айде бе!

преди 2 седмици

Познавам жени, които редовно си пият и хич, ама никак не ги е срам от това -> даже си се хвалят...

63

Анонимен

преди 2 седмици

Да си бачкатор русофил (разбирай 99% сигурно- алкохолик) е грозна картинка.

62

Анонимен

преди 2 седмици

Тя има мен, аз имам нея. Това силно вино ни е достатъчно!

61

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Виж ко моме, ние не си слагаме грим , не слагаме токчета, остава и да виждаме пияни жени, които после ни се обясняват с дни за пияното си държание, което е различно от мъжкото, но като искаш равенство поркай здраво, да видим дали ще хванеш некакъв влак въобще :)))

60

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 66 По 10 пъти на ден благодари на Бог за това, че жените се напиват и си показват рогата. Представи си да не го правят и да се натресеш на някоя, дето след театрото да те излъже да я вземеш ще ти вгорчи живота.

59

Анонимен

преди 2 седмици

До Ти да видиш! Та... Мъж, който хойка, е желан и награда за жената. Жена, която хойка, е евтина. Жената без никакви качества и с посредствена външност може да е с мъж.Това не я прави харесвана. Просто мъжете при липса на по-добро избират и ламята Цецка за веднъж.Винаги се е знаело и от там хойкащите жени са били считани за утайката на обществото. Сега не им го казваме в лицето, но те си го усещат, като остават стари моми или отиват към все по-стари любовници,щото никой млад и успял мъж не ги ще

58

До Hans Andersen

преди 2 седмици

Снимката е сложена произволно от редакцията на Днес.бг, а статията е от Труд ако се погледне последното изречение. В Труд снимката е на някаква чаша с червено вино, а в далечината една жена е вдигнала ръка в позиция 'Стоп'. Статията е озаглавена 'Дамите пият заради силна чувствителност'. Между другото 'story' в множествено число е 'stories'.