8

ххАХАХАХАХА

преди 2 седмици

няма оттърване. последният дкмс лидер е министър, след тоооолкова години. как не се наядоха, как не се налАпаха. пак са тук, пак са същите, винаги готови. мнооого сме зле.

7

Да попитам:

преди 2 седмици

Брей,откога "добрият начин на живот на БЪЛГАРСКИТЕ Граждани" стана приоритет на продажните управници?! Довчера приоритет на всичките им беше фашистката укра,или си мислят,че сме забравили?! Предизборно демагозите се опитват отново да ловят канарчета! И за какви партийни послания говори този,той не е ли зацепил,че никой не вярва на лъжливите,корумпирани,крадливи предателски партии,които съсипаха държавата и народа ни! С малки изключения всички са за б**К*У*ка! Мислете с главите си като гласувате!

6

тиквафчеф

преди 2 седмици

От заблудените поклонници зависи колко хора ще гласуват пак за същите хубавци доказали безхаберие, некадърност, допринасящи винаги бг да са най бедни най болнави най измиращи в европа според статистиките

5

баба мара

преди 2 седмици

кандидатите за ек не стават не са специалисти а политически назначенияхората за това са отвратени и не гласуват защото това което е на сергията е бракнегодно развалено докато не се променят листите с депутатите няма да гласуваме

4

Посолството

преди 2 седмици

Хахахахахаха, да бе да...

3

заблуден

преди 2 седмици

от партиите Главчев вече нищо не зависи! защо? и ти много добре знаеш, щото си в уйдурмата! всичко вече зависи от хората, от умните и разсъдливите, не от твърдите на твърдите ядра на зомбираните!

2

А дано...

преди 2 седмици

...на тези избори избирателната активност да е 20 %, 10 от които да са не подкрепям никого...

1

Главчо

преди 2 седмици

Мача е купен!