92

ПОЧТИ Е ПРАВА

преди 2 седмици

ПСИХОЛОЖКАТА Е ПОЧТИ ПРАВА. ТАЗИ РЕКЛАМА НЕ БЕШЕ НАСОЧЕНА КЪМ ЕДИ-КОЕ СИ ПОКОЛЕНИЕ, А КЪМ МЪЖКИЯ ПОЛ КАТО ЦЯЛО. ДАЖЕ, АКО СИ СПОМНЯТЕ "ПРОДУКТЪТ" БЕШЕ КРЪСТЕН СНИФ НЕЩО СИ И КАТО ГО ВИДЯХ СЕ СЕТИХ, ЧЕ НАСКОРО ИЗЛЕЗЕ ВИДЕО С ЕДИН ТИП, КОЙТО ДОКАТО ШОФИРАШЕ СИ ОТПИ АЛКОГОЛ И ЖЕНА ДО НЕГО МУ ПОДАДЕ ДА СЕ НАШМЪРКА И ПОСЛЕ КАЗА, ЧЕ ТОВА БИЛО "ЕНЕРГИЕН СНИФ"

91

Анонимен

преди 2 седмици

Постоянно ни навират в ефира едни хора които са за затвора и други полу хора които са за лудницата. Дрогстерчетата не ме интересуват. Те имат родители...

90

Ангелина

преди 2 седмици

Жалко е ,че в една толкова отговорна и сериозна наука ,като психологията се подвизават "книжни плъхове" със заучени клишета .Психологията се учи само от тези ,които я носят в себе си,за да бъдат психолозите наистина полезни ,а не като въпросния философ - анализатор ,наричащ се психолог.

89

нн

преди 2 седмици

Има нещо фундаментално и то е че човек е обществено животно , живее в общество, а не в стадо. В обществото има нолми в.т.ч и морални които трябва да се спазват. Нещо което е вредно дори за един индивид в обществото е вредно за цялото общество. Обществото е осъзната нужда.

88

Анонимен

преди 2 седмици

Психиатър си требе, психологията не е наука, макар да са добавили логия.

87

Анонимен

преди 2 седмици

иска ми се да се забрани нета на деца, инфлуенсърите да си шмъркат както искат без да го показват, без реклами и пари. Тая *** що не рекламира на баба ми селските домати? Здравословно и са искали копане и поливане. Младите се чудят кво да правят, но да се замислят родителите им - да им дават задачки за вършене, а не пари. Ще се чуди как да легне да спи и да е наяде, а не кво да шмърка. Писна ми от тая па4а

86

Анонимен

преди 2 седмици

парцалМа

85

Сата НАТО

преди 2 седмици

Инфлуенсърите работят с големи аудитории, затова общата тенденция е да влязат в регулация -----///------ Само простаците с робски манталитет искат някой отстрани да ги регулира и да ги освободи от отговорност. Момичето не рекламира нищо забранено от закона. Товаса фактите и всичко останало е от Лукавия. Разните "психолози", които подлайват отстрани просто се промотират като спасители, та да ги дават по-често по телевизията за хонорар.

84

Зоната на Здрача

преди 2 седмици

Стана Реално при Великите ЕвроАтланти!

83

Asassin

преди 2 седмици

Дрън-дрън! Целта е деградирало поколение, което да не може да създаде следващо поколение...Бунт има само ако се оказва яростна съпротива срещу налаганите "ценности"...Тяхното приемане е примиренческа позиция...Институциите помагат за реализирането на това безобразие..

82

смарт телефон

преди 2 седмици

един, който живееше в бунт, риск, се преби с тротинетка в Плевен, друг с БМВ в Пловдив и т.н.

81

Анонимен

преди 2 седмици

Това поколение само нищо не иска. То е до такава степен зомбирано, че съвсем неносъзнава как "красиво" го изстискват, да не остане и какпа живец. Самата тази от снимките няма вид на жив човек. За какув "Бунт" говори?!Те са израснали, обучавани в злост.Айде, направете БУНТ ! Да ви видим как се бунтувате и за какво? Според мен, всякакви такива *** е дбре да бъдат оставяни известно време сами със себеподобните си без контакти по интернет, да се огледат първо.Дали те взаимно се понасят.

80

Анонимен

преди 2 седмици

Това поколение ако му спреш нет-а, няма да може хляб да си купи !!!

79

Анонимен

преди 2 седмици

Ще има ли статия колко получи авторката на тази платена публикация в защита на дрогирана ***?

78

гост

преди 2 седмици

Тази жена, живее в друга реалност, не знае нито къде се намира, нито какво говори! Такива хора..., просто ги заобикалям!

77

СЕМ

преди 2 седмици

По принцип в социалните мрежи не се допуска шмъркане, но когато е инфлуенсър и реклама се шашкат кво да правят индийците и филипинците в кол центъра щото меринджея им се карат ако банват "звезди инфлуенсъри" и така стават бели.

76

Маркетинга

преди 2 седмици

Този продукт заедно с опаковката и транспорта струва 50 сента, а се продава за 20 лв.

75

мак

преди 2 седмици

Тестено изделие с плънка. Куха ле-йка.

74

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Казах нещо - тия ще паднат и ще паднат с много, защото глупостите им са чудовищни. Има една приказка да я кажете на едни хора: И във войната си има правила и между най-жестоките врагове има разбирателство едни неща да не се правят, защото са недостойни, подли и твърде жестоки - толкова жестоки, че обиждат боговете на войната! И няма никой дето да е обидил боговете на войната и да е прокопсал! К'во остава да ги правиш през уж мирно време!

73

Анонимен

преди 2 седмици

Целта е поколението бъдещи компаньонки и чалга певачки