8

Анонимен

преди 2 седмици

Ед Шийрън е супер талантлива МЕГА звезда, какъвто беше Майкъл Джаксън! Обичат го от деца до възрастни хора. Но Той не се държи като звезда, а е много здраво стъпил на земята и заслужава на 100% любовта на публиката. Не всеки може да събира по 60 хил. души на стадиона (в Букурещ е пял пред 70 хиляди)

7

Анонимен

преди 2 седмици

Ами музикалните компании наливат милиони в някой не чак толкова талантлив, но понеже е бил бездомник и се дава някаква илюзия на nлебca, че и те могат да имат добър живот. И да ме извиняват, ама това със скъпите концерти и компакт дискове води до печалби първо на музикалните компании, а за дрогиращата се ***'муна на сцената каквото остане "за да подържа шоуто". Нито е кой знае какъв певец, ното музикант, но половината град ще страда, че трябва някой да прави "хляб и зрелище".

6

Сата НАТО

преди 2 седмици

*** простотията, да си затвориш центъра заради некъф чуждестранен шут...

5

Анонимен

преди 2 седмици

Не, няма по-голям циркаджия от байганети.

4

VladTepes

преди 2 седмици

Такива концерти следва да се провеждат между ЗО Кремиковци и Бухово - да зареждат енергия и да не се затваря центъра.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Ако беше дошъл Филип Киркоров вместо тоя Ед Ширан, нямаше да е така...

2

Анонимен

преди 2 седмици

добре че се изнесох от ш0пската кл0ака !

1

Обидно жалки

преди 2 седмици

Сме! Заради някакъв певец, дори неизвестен, ще се разстрои движението в София, че е много уредено!Този е от интимния приятелски кръг на Васко Терзаско!Такива концерти трябва да се провеждат У Софийско равно поле и никакво влизане с тирове и вертолети в Столицата!