35

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 4 Тая ли се е отказала от най-комунистическите си идеи? Дето вече е пуснала към Сената закон за данък от 45% на капиталови приходи, т.е. и от продажба на къщата ти, и 20% данък върху нереализирани капиталови приходи, т.е. при покачване на цени на имот или акции, ако не си ги продал, да платиш 20% от повишението? Тя иска да национализира имотите и капиталите на борсите чрез натиск да ги продаваш, за да й платиш безумните данъци. Всички равно бедни. Баш комунизъм си е.

34

с двама по-тъмни

преди 2 седмици

може само да притопли - голям и е капацитета!

33

И за Украйна не

преди 2 седмици

не каза нито дума! Х АХА ХА !

32

баба мара

преди 2 седмици

тя е омъжена за евреин така че помощта за израел няма да спре това е някаквонедоразумение на природата светът ще си пати от тези индивиди

31

32

преди 2 седмици

Тая фанатизирана коза може да говори 3 часа и накрая нищо да не е казала.Само общи приказки и измамни трикове с пожелания,мечти,надежди ала бала портакала.Ужас тия хора не могат да се търпят с тяхната фалшива идентичност.

30

Анонимен

преди 2 седмици

"убити твърде много невинни палестинци" . Т. е. имат някаква мярка на убиване на невинни? От колко нагоре се счита за "твърде много", колко са "достатъчно" и колко са "твърде малко" ?

29

Анонимен

преди 2 седмици

До емоЗначи да обявиш милиони за неграждани, да им отнемеш имотите и да ги набуташ в лагери, където ги разстрелваш или тровиш с газ наред, е едно и също с обявяване на война на военна групировка? Да, в Газа има цивилни жертви, но никой не ги строява за разстрел и не ги товари във влакове за екзекуция. По твоята логика САЩ и големите държави в ЕС са правили геноцид в Ирак, Либия, Сирия, защото са бомбандирали и водили боеве сред цивилни и им хиляди цивилни жертви.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха. CNN след интервюто обяви, че рейтингът й е паднал с 5 пункта. В мрежата яко й се подиграват по въпроса и новата "конспирация" е, че явно заради уменията й да говори не я пускат досега да дава интервюта.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Вече съм фен на Камала, тя ще разбуни света. Скрита лимонка. Байдън е старо куче и заложи на най-доброто възможно. Много по-добре от дъртия Тръмп, честно казано. И лоша новина за Украйна-още по-добре.

26

емо

преди 2 седмици

няма разлика между геноцида, осъществяван от хитлер над евреите и геноцида, осъществяван от израел над палестинците - еднаква престъпни са.

25

Австралиец

преди 2 седмици

До АнонименСлед ВСВ ,САЩ имат Инвазии в над 152 държави по света! И най- голямата терористична организация са САЩ!

24

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 25Тия дечица които размахваха части от разкъсани тела и си правеха гирлянди от черва на евреи ли тия ли дечица ? Въпреки че са евреи евреите са хора също.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Дрогаре, Баба Ванга не беше ли казала, че последният президент на САЩ ще е жена?

22

Анонимен

преди 2 седмици

23 Абе г..а..н..ь..о,не гледаш ли телевизия всеки ден показват невинни деца,убити ,ранени,от бомбите на твоите братя хамериканци,които са световен жандарм,сигурно не знаеш,че откакто съществува сащ,само една война е имало на нейна територия,войната между севера и юга,а колко е водила извън нейната територия,нямат чет,ако желаеш,мога да ти ги изредя.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Средната класа е буферът, който ползват кривоносковците, за да ги пази от плебса. Само че този буфер силно изтъня напоследък

20

Анонимен

преди 2 седмици

Къде ги видяхте тия невинни палестинци? На курсовете за ядрени инженери на баба Меркел ли? Хвърляха гьобеци върху трупове на изнасилени момичета, рязаха глави на бебета с лопати, избраха си джихадисти за правителство и за 10 месеца един 'невинен палестинец' не се е появил да иска мир или да критикува ислямистите. Само знаят да искат пари от Европа, ние също отвъждаме такива невинни индивиди.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Щом защитава убийците на деца,нека народа на сащ,да прецени,за кого да гласуват,през ноември.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Само си представям новината " Президента Камала Харис посрещна президента Бойко Борисов .Президента Борисов обеща още повече места за бази за да се пази страната от руски атаки".

17

Гошо

преди 2 седмици

Какво е загряла таа, дето се хили като вАрена глАва?

16

Анонимен

преди 2 седмици

Това не беше самозащита а престъпления срещу човечеството и военни такива, плюс геноцид, от страна на Израел срещу палестинците в Газа.