23

Бизнесмен

преди 2 седмици

Много хубаво е направил. ЗАЩО трябва да го арестОват човечеца, когато е извършил хуманно дело - отстрелял е путинската тръба на унгарския омбашия. Даже трябва и нобелка да получи за смелост.

22

Анонимен

преди 2 седмици

За убийствата на цивилни украинци в Бородянка и Чернигiв, има ли заподозрени?

21

Анонимен

преди 2 седмици

А за клането в Буча, има ли арестувани?

20

Анонимен

преди 2 седмици

Наградете Героя, не го арестувайте!

19

Бацето

преди 2 седмици

Помните ли какво ни обясняваха медиите и политиците на запад, че зад взрива стоят едва ли не руснаци? Айде сега да видим същите политици как ще обяснят, че терористите са украинци, вероятно подпомагани от САЩ. Толкова вече смърди всичко покрай тази война и въобще не трябва да вярваме на никакви медии и приказки!

18

Лиз Близ

преди 2 седмици

Обвиненият за саботажа срещу Северен Поток 2 не е този, който го е извършил. Всички знаят кой нареди взривяването и кой се отчете пред Байдън със съовщение "направихме го".

17

бамбукови пръчки

преди 2 седмици

за подводен саботаж си трябва доста оборудване - кой: чичо сам или короната са дарителите?

16

Анонимен

преди 2 седмици

Те тия тръби плуват по водата, отиваш до тях и ги взривяваш. За тая цел е нужна дълбоководна екипировка и оборудване. Това не може да го направят украинците без подкрепа на САЩ и Англия.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Преди не беше ли Володимир З.? Немските разследващи панически сменят версията според исканията на посолството. Няма да се учудя ако накрая се окаже, че някакъв украински безделник му хрумнало да взриви газопроводите, откраднал сала на Робинзон Крузо и издебнал бреговата охрана да гледа на другата страна, а той подло се промъкнал и се гмурнал до 3те тръби едновременно за да ги взриви. Наложило му се е да издържи под вода без въздух 3ч, но това не е проблем за украинския супермен както се досещаме

14

Мда

преди 2 седмици

Укрите потвърдиха смърта на пилота ..."геройски свали три руски ракети и няколко срина преди да загине"Абе тия ypoди срам нямат ли. Свалил ...таратанци.Не е разбрал отде го е нацелил Искандер-а

13

Малък Праз

преди 2 седмици

дЕдо Байдън го каза в прав текст на среща, с участието на Шолц - Ако Русия навлезе с армията си в Украйна, СП ще бъде спрян. Журналистка го пита - Ама как? дЕдо каза - имаме си начини. Case Closed!

12

Хохъл

преди 2 седмици

Наркомана в Киев четвърти ден крие радостната новина хаха , дори се похвали как F-16 отразявали ракетната атака ...пък те я отразявали по корем. Нагли лъжливи нацисти !!! Бой по чутурите до пълна капитулиция !

11

Хохъл

преди 2 седмици

Дано не е от нашите Ф-ки че броихме 3 милиарда за тия летящи ковчези

10

Хайли лайклитата

преди 2 седмици

пак правят фентъзи сериал!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Питайте ЦРУ, те знаят къде е, техен човек си е все пак.

8

.da

преди 2 седмици

WSJ: Изтребител F-16 се разби в УкрайнаНа 26 август американски изтребител F-16 се е разбил в Украйна по време на мащабен обстрел от Русия. Загинал е пилотът-подполковник Алексий Мис. Той е бил само на 30 години, пише украинското издание Informator като се позовава на публикация на The Wall Street Journal.От своя страна американското издание съобщава, че украински изтребител F-16 е бил унищожен при катастрофа в понеделник, според американски официален представител, само седмици след като първите американски самолети са пристигнали в Украйна.

7

Ангела М

преди 2 седмици

Германия е бъкана с руски шпиони! Първо тях да излови!

6

Анонимен

преди 2 седмици

западна демокрация и ценности .... наще терористи са добри террористи а ваще са лоши терористи

5

отворихте кутията

преди 2 седмици

с лъжите и евтината пропаганда, всички знаят кой се закани и каза, че ще намерят начин да го направят, и със съдействието на кои се осъществи провокацията, сега се чудите на кой да препишете вината, да не се окаже, че зад цялата тази работа стоят македонците, те са навсякъде, даже и на луната.

4

да

преди 2 седмици

затова за тия атентатори, убийци и извратеняци - украинците - няма място на земята! избивай, вова, един ден европа ще ти благодари!