28

Иdiоти

преди 2 седмици

Голем, голем бизнес.Тома му плащат.Бежанци и узбеки за евтини работници му карат.Тамалено ДДС.Коменсирани обороти Пазарна икономика ли ? Дженифър икономика ,като цялата ни работа !

27

Ушеф

преди 2 седмици

...........Заради този, Битовият Алкохолизъм засяга все повече хора. Да каже каква е тази Шопска салата за 26 лева!? Поливана е с Тежка Вода от Ядрен реактор ли!? П.С. Мразим Мутри.....

26

Алекс

преди 2 седмици

Туристическият бранш се научи само да получава: компенсации за Ковид,помощи за ток,намалено ДДС.В природата няма такова положение само да получаваш.Дойде време да се дава.

25

haha

преди 2 седмици

Бизнесът? Алибегов ли е суратя на Бизнеса? Този е олицетворение на мутрите в бизнеса. Иска на него данък да плаща и държавата, както по време на корона-кризата помощите. Едно време на лъскавите места по черноморието надценката беше до 600%(като се калкулират продуктите в ястието по доставна цена) . Сега колко е?

24

Анонимен

преди 2 седмици

Отвратителен и много нагъл.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Като му видя физиономията на тоя и ми се повръща

22

Teхасо

преди 2 седмици

Докога тези ***, мoшeнници и тъpтeи ще са с 9% ДДC, a всички останали ще плащат по 20% ?!? Koвид-измамата приключи отдавна..

21

Римолето

преди 2 седмици

Аре кафеджията провъзгласил се за водж отново сипе мозъчни пръдни. Тоз няма ли кой да го махне и да вземат да им кажат,че все пак хан Аспарух не е софиянец-не са те центъра на вселената

20

Анонимен

преди 2 седмици

Тази рунтавия и целия сектор на тези ресторантьори зад него ме докараха до там твърдо да не стъпвам на български ресторант от години и им благодаря за това. Безаналогова наглост и привилегии за най-корумпираните селски тарикати в държавата. Цените им смело гонят тези в западна Европа, а те реват все едно всяка стотинка загуба за тях може да доведе до колапс на държавата.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Нормално е браншът, който осигурява най-голям процент от пералните на пари за политиците да има най-големи политически протекции. Тези са върхът на наглостта, който човек може да си представи. Най-важният сектор на икономиката, че са с 9% ДДС за разлика от всички други.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Аман от този *** РОМ. Само реве по цял ден. Не съм видял в друга държава такова циврене

17

Ричката е мамун

преди 2 седмици

Тоя мамун е избягал от зоопарка и трябва да бъде върнат обратно там!

16

Анонимен

преди 2 седмици

На тоя най-много му личи по това, че е част от герберастката шайка, не по това, че винаги истерясва едновременно с политиците по същите безумни теми, а по външния вид! Сигурно и родителите му са готови да се отрекат от него заради грозотията му, както примерно тези на Цачева или Фидосова. Гнус!

15

J

преди 2 седмици

Този трябва да се постреже и обръсне и може и да заприлича на нещо.А дано, ама надали !

14

анонимен

преди 2 седмици

Пак , ли тоя , бе...?! Няма край !

13

Анонимен

преди 2 седмици

Браншът да ходи да се такова. Парите не са от тях, а за поддържане, ако се прави. Много градове вдигнаха таксите.

12

Кашкавал

преди 2 седмици

Когато си поръчаш The Rock от Тему....

11

Анонимен

преди 2 седмици

Понеже ще се дигне данъка, тия дето не са регистрирани ще хукнат да се регистрират. Тия туристи колко браншови организации имат? Тика споменаха 5. А колко са всъщност? Всеки индианец ВОЖД. Главния е на снимката.

10

Фактите не лъжат!

преди 2 седмици

Без адекватни данъци има разруха, мръсотия и мизерию!

9

Стига сте ревали

преди 2 седмици

София е столица, заплатите са по-високи, редно е и данъците да са по-високи! Който не му харесва да се връща на село, от където е изпълзял! Как мислите, че Германия е така подредена, и красива, ами защото данъците са 40%!!! Тук 10% и реват все! Без данъци, няма развитие, пътища, хубави сгради, мостове...