12

Анонимен

преди 2 седмици

Вдигнете заплатите на Мис Силиконки нямат пари за кондоми вече кой ще им ги гледа, ще плача...

11

Реалист

преди 2 седмици

Трудно ще се възстановят синдикатите разрушени от СДС след 1989 година, за да могат да крадат необезпокоявани. Това е една от многото причини да сме най-бедните в Европа

10

кю плюс

преди 2 седмици

ЛГБТКНСБ+

9

Анонимен

преди 2 седмици

Това дето си го изброил " ДМС, премии, бонуси, 13. заплата " е едно и също нещо и го пише в Закона за държавния служител - заплатата на държавния случител се състои от две части основна заплата и допълнителни суми, които се изплащат четири пъти в годината, като основната заплата е 75% от заплатата, а тези допълнителни суми са 25% от заплатата и т.н. Чети закона, а не си измисляй твои популистки лъжи. Същността на тези допълнитени пари е да се прецака държавния служител и да получи по-малко.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Пак ще увеличат заплатите на чиновниците. Вместо да ги съкратят на 50%, те им надуват заплатите. ДМС, премии, бонуси, 13. заплата, пари за облекло, а за пенсии пари няма.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Иначе пенсиите НА* редовите

6

А ЗАЩО

преди 2 седмици

Защо вдигате т. нар. "линия на бедност"? Това няма ли да означава по-високи социЯлни плащания? Иначе пенсиите не редовите пенсионери били проблем... Tази линия на бедност трябва да се вдигне с не повече то 10-15 лева и толкоз! Иначе какво минималната пенсия за пълен трудов стаж пак отива под линията на бедност... пак ще унижите маса хора така.

5

Анонимен

преди 2 седмици

КНСБ настоява отново да е на кьор-софрата!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Това същото КНСБ което подкрепя лгбт пропагандата ли е?

3

Gdrhh

преди 2 седмици

То затова ли един търговец каьа че от септември ще се вфигат цените??? Щото уж щяли да вдигат заплатата

2

Ей, тия

преди 2 седмици

Скочиха да защитават правата на работодателите, за да не фалират и работниците да не загубели работата си! И тия били синдикати? На кой бе, на внуците на Дюлгеров, К.Петков, Тато?! На Дяна Дамянова? На Андрей Райчев? На кой?

1

Анонимен

преди 2 седмици

Дрън, дрън, те не успяха в НЕК да актуализират заплатите на дългогодишните служители и назначените през последните 2-3 г. вземат в хиляди повече. Само празни приказки.