25

Анонимен

преди 2 седмици

Каква е тази сбирщина, която от един отбор прави два отбора и не си гледа кочините.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Извинете, но защо постоянно триете коментарите, в които няма обиди? Левскарите застанаха зад Гонзо и затова и той стана шеф на БФС, сами са си виновни!Кое точно не е така, че триете постоянно коментарите??? Може би *** е левскар...

23

Анонимен

преди 2 седмици

Милиционерите се пенсионират на 45 години с максимална пенсия 3400 лв. Цял живот не са свършили нищо и не да произвели нищо. Кой им плаща пенсиите, след като не са внасяли и осигуровки.

22

Гонзо

преди 2 седмици

Аз съм с основно образование и инженер от ТУ-Габрово. Всичко е точно. Благодаря, че гласувахте за мен

21

Анонимен

преди 2 седмици

Идолът на ги ведата - бракониера Атанас Раев.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Чуйте ги колко мазно и нахално лъжат: "БФС не уважи жалбата на ЦСКА за отлагане на двубоя, за това БФС отлага двубоя за Октомври"?! Е кажи верно?!

19

Анонимен

преди 2 седмици

Хахах, рогата пак писали декларация! ХАХАХАХАХ, да се прекръстят на ФК Декларация! А бяха времена, когато същия тоя на снимката (тогава като футболист на Славия), си свали гaщите и показа рунтава дyпара пред сектор Бееее! Честито г0веда!

18

edin ot...

преди 2 седмици

Ясно значи Гъзът го е хванала деменцията и то в напреднала стадий не помни полягането на" Хегемона"и предното решение на Седмокласника за домакинството на" Гейарена"без гостуващи фенове????

17

Nordside14

преди 2 седмици

Наско Раев вие легнахте на хегемона преди две години с резервите помниш ли ?

16

Анонимен

преди 2 седмици

До колкото разбирам самите сини фенове искаха мача да се провежда с публика и на двата отбора, още повече че ако първия мач е само с публика на Левски, то втория ще е смао с публика на ЦСКА?!? За каво тогава реве Раев, може ли някой да обясни?

15

До 11

преди 2 седмици

Да поздравиш някой съперник за успех е нещо нормално. Но вие припоците откъде да знаете, кое е нормално и кое не. Щом приехте отбора на литекс като ваш.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Парите правят всичко. Най много има домуса, а той ще спре, когато счупи всички рекорди. След това са тиретата и затова, ако нещо са недоволни, щи ги слушат, освен ако не е срещу лудогорец. Левски не са и в топ 4, затова няма кой да им обръща внимание, ако трябва и 10 поредни гостувания ще им сложат. А за синьото бфс .... това са измислици на един, който трябва да се хареса на чорбарите, за да преживява без труд. Така както е с директивата, световния заговор и много други простотии.

13

Стига ,бе

преди 2 седмици

Най-порногрфският мач беше Лудогорец-Левски 2:2, когато си забихте зрелищен автогол 2-3 минути преди края и Лудогорец спряха да играят ,за да изравните.Зашито ви трябваш топка за поредния бараж .

12

Решението:

преди 2 седмици

Спортните залози трябва да се забранят със закон във България и ще тръгнем нагоре.

11

Сините пеперудки

преди 2 седмици

Много пърхат.А когато Топчо излезе с юношите,та да брани титлата на Хегемона?А когато им правехте шпалири?А ,когато ЛеФски поздравява Лудогорец за точката в Дания?Когато падахте 2:0 от ЦСКА ,а се радвахте,че Лудогорче е вкарал гол във Варна?Е,много къса памет имате.

10

Забранете хазарта!

преди 2 седмици

Гонзо заяви по радиото, че няма да се разместват кръгове. За 5 дена БФС излезна с точно обратната позиция на президента си. Гонзо мълчи и изглежда видимо смутен. Въпросът е далли наистина БФС се управлява от президентът на БФС?

9

Анонимен

преди 2 седмици

Избрахте го вие.Син мъжкар.Нали така беше.Избрахте го не защото е способен, а защото бил мъжкар и е от Левски.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Е нали вие си го избрахте? Синя тишина!

7

Пуснете

преди 2 седмици

До някой запис с шпалирите за Лудогорец и се успокойте.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Истерици. Цялата страна е влязла в конспирация срещу Сираков и компания и затова като футболистите им ритат топката, тя подскача по терена сякаш има няколко ъгъла.