13

мив

преди 1 седмица

До АнонименЕ и? Да я оставят да трепе наред?

12

мив

преди 1 седмица

До Анонименче те повечето там са пълни ***! И не е била посланичка, а се е представяла за такава. Набедила е посланика, доста свестен човек по думите на хора, че я е насилвал! Тази противна зла грозотия, дето може да те изплаши!

11

Анонимен

преди 2 седмици

Тази бивша " посланничка" в Банкок е за психиатрия. Как е възможно да я държат в МВнР на работа толкова много години? Там нямат ли периодично тестване на персонала? Който го уредят там си остава до пенсия, така ли? Брутална отка*чалка е тази Красимира.

10

Анонимен

преди 2 седмици

На 100 години се е случило един път, а убийство на жени всеки ден!

9

Упс

преди 2 седмици

То оставаше и да я пуснат!

8

Урсула Ф. д. Л.

преди 2 седмици

Някой ден ще заживее и на свобода. Но момчето никога няма да се върне от гроба. Дайде да дадем още по-големи права на жените, защото те винаги са мили котенца и никога не злоупотребяват с власста която им е дадена в повече отколкото на мъжете. И да защитим само жените от насилие.

7

абе

преди 2 седмици

а дъщеря и що я пуснаха като и тя е помагала за убийството

6

Анонимен

преди 2 седмици

До Horatio - Днешните 60 годишни са далече от баба, не я мисли. Чукай на дърво да не попадаш в ръцете на такава.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Добре е,че взаха най-после окончателно решение тази убийца да остане в ареста! Стига се е правила на луда,като разиграва психопатни водевили из съдилищата! Крайно време е да приберат и другата ненормалница,щерката и,която също е участвала в убийството на Пейо! Тъпоумно е решението да и позволят да има досег до децата си,защото такива са с непредвидимо поведение и може дори и да ги убие! Дано и двете убийци горят в ада за отнетия живот на един добър баща и невинен човек!!!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Ама тая " симпатяга", що се крие бре?? Нали била уж много укомуш? Зад граница работила,връзки всякакви? Ама срещу такова деяние " убийство" връзките Не виреят! Човек щом се чувства Невинен.Няма нужда да се КРИЕ нали?!

3

Анонимен

преди 2 седмици

...там и да изгние..и всички които са участвали в това убийство..

2

Horatio

преди 2 седмици

Тази жена не е убйица , тя e 60 годишна баба с болести.как мислете ще убие този млад , здрав ,прав мъж ???

1

Анонимен

преди 2 седмици

Тез не са ли вече в затвора, бе.