45

Кон

преди 2 седмици

Презервативите притъпяват усещането и са неудобни за ползване. Това за болестите се избягва, като познаваш партньора си. Какво е тревожното не разбирам?

44

Анонимен

преди 2 седмици

Гума

43

Анонимен

преди 2 седмици

За сметка на ръста на употребата на крем за ръце

42

Asassin

преди 2 седмици

Статията е доста странна...Проследили са само ситуацията в Европа? Възниква и въпросът защо още от 15 години трябва да се извършва тази така да се каже дейност? И всъщност "Европа" вертеп ли е, че всичко се върти и суче до състояние, по-ниско и от животинския нагон...Напълно деградирали, са тези които се опитват да наложат това нищожно съществуване на човека...

41

момче ергенче

преди 2 седмици

Аз не моем да траем да го турим тоз найлон, щото докато се мотаем и оръдието вземе че гръмне. Ам ко да прая, кат фитилът-къс?!

40

Анонимен

преди 2 седмици

това е защото са хомо младежи от тюрксите и арабски страни и такива неща не им трябват.

39

До 35

преди 2 седмици

Като пишеш "нашата страна" България ли имаш предвид? Звучи ми неубедително. У нас се снижи възрастта, на която започва половият живот, ти твърдиш, че девствени хора на 30 г. не са рядкост?!

38

Анонимен

преди 2 седмици

Противозачатъчни хапчета още на 15 г.? Няма ли да се повреди девойчето?

37

ТОВА СЕ СЛУЧВА

преди 2 седмици

ЩОТО НА МЕКО НЕ МОЖ ГО СЛОЖИ............

36

Реалист

преди 2 седмици

Това намаляване е пропорционално на увеличаването броя на навлеците оито приемат.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Потреблението на презервативи намалява, защото и сексът намалява. В нашата страна например е пълно с млади хора, които приближават 30 г. и са все още девствени. Защо е така е много интересен въпрос. От една страна е лесният достъп до порнографията от най-ранна детска възраст. Това обаче уврежда детската психика, създава грешна представа за това как изглежда интимността между хората и в по-късна възраст вече имаме сериозен проблем, който, психолозите ще кажат, със сигурност не е лесен за решаване

34

Анонимен

преди 2 седмици

За какво са презервативите, за плющене на дащни непознати ли?

33

д-р. Тошков

преди 2 седмици

Само не редувайте отвърстията , че ешерихия коли от най-задното отвърстие попада в предното и се получават възпаления на половите органи. Мийте със *** при редуванията. Това дето го гледате в порното е след много клизми и антибактериални препарати.

32

Споко

преди 2 седмици

Те вече на 20г. им е умръзнал секса почват да се занимават с други неща.

31

Бивш служител .

преди 2 седмици

10 % от тестваните за сифилис са положителни в един областен град , откакто вкараха мигранти от Азия да работят в един завод дето шефа е луд и псува на майка за добър ден . Азиятците ползват услугите на ромски бизнес център за сексуални услуги, дето "без" е екстра и няма мед контрол. Същия център го ползват и разни адвокати с фантазии дето жена им не иска да ги прави.

30

доктор

преди 2 седмици

До ПроСоТоТо затова еволюцията го е направила секса приятен... За да има мотивация... Без незащитен секс няма следващо поколение - това е... Трябва яко лющене за да не се затрие човечеството... Айре стига писане по форумите, бързо в кревата и действено - без хапчета и без презервативи!

29

Мдаа

преди 2 седмици

Ауу и са кво? Секва бизнесчето, увеличавам населението над златния милиард, а? Много кофтейшън

28

Бай Тодор

преди 2 седмици

Ми от къде пари за ткива екстри?

27

Анонимен

преди 2 седмици

Яко аборти, в Испания няма нужда от родителско съгласие дори при непълнолетни.. та така драги ми Смехурко.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Трябва още от децката градина да се образоват, и да пробат и одзаде за джендарна индетификация, американските учени са доказали научно, че и одзаде е нормално.