21

Анонимен

преди 2 седмици

Махайте тая или ще ви съдим а да видим

20

Анонимен

преди 2 седмици

Алоооу медиите махнете веднага тая в О Н я от ефир яснооо

19

Анонимен

преди 2 седмици

До ParisSG1970Под айфеловата кула още ли ухае на френска урина ?

18

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 18, за съжаление и полицаите не са готини, щото могат само ДРЪН да правят и над половината от тях са с интелекта на тая кокошка.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Малки дежа гледат и подръжават на Еми Тротинеткаджийката, гамена Чеченец и тази наркоманка. Гледат ги и си мислят че това е готино. Не това е готино. Знаете ли кои са готини? Полицаите. Хайде да видим на видео как един полицай влиза с ДРЪН и им приключва на тези инфуенсърчета купона. Това вече ще е готино.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Бе, тази неадекватка - няма ли да спрете да ни я бутате в полезрението? Или и в редакцията на ДНЕС също се борите за кликове и лайкове и друго не ви интересува?!

15

до 12

преди 2 седмици

Напротив, не може всяка кифла с основно образование да дава акъл за здравословни диети и начин на живот, и прочее, което може в дългосрочен план, вместо да помогне, сериозно да навреди. Същото важи и за всеки новоизлюпен финансов консултант, който е спечелил 1000$ в еторо и си е повервал, че е големата работа и вече може да раздава съвети срещу заплащане. За тия неща си трябва образователен ценз, практика и опит.

14

Анонимен

преди 2 седмици

За едно е права: възпитавайте децата си така, че да заплюват подобни на нея уру нгели в лицето където и да ги видят! Тази е престъпничка вече два пъти! ЗАТВОР за това долни ни що жество!

13

Това е престъпление!

преди 2 седмици

За тази ***, това е търсена реклама! Нея изобщо не я интересуват последствията за подрастващите, а единствено парите които ще прибере. Вижте в репортажите с нея, колко нахалство, арогантност и наглост има в това същество. Тя била го ползвала и нищо не й станало, следователно прашеца е безвреден... Толкова елементарни разсъждения и некомпетентност показва тази Диона... Но, незнанието и невежеството, не я правят невинна! Да е мислила, като се е захващала да зарибява деца!

12

Afuera

преди 2 седмици

Стига законииии!!! Само нови и нови закони са ви в главите!!! Със закони морален упадък не се лекува! Научете се да давате добър пример и да си възпитавате децата вместо да измисляте все по-банални и парадоксални закони. Закон за инфлуенсъри първо трябва да дефинира дивотията "инфлуенсърство", което не е сериозно! Умиращите народи се вкопчват във все повече и по-специализирани закони, както умиращото тяло в повече и по-специализирани лекарства!

11

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 8 - Ами няма лошо, да ти кажа. Поне социалнте мрежи да се спрат.

10

Анонимен

преди 2 седмици

До Муа ха ха - A защо да няма? В момента всеки без кетпап си слага тила и прави, квот си иска, а псоле влияе лошо на цялата индустиря.

9

щом зоват ок

преди 2 седмици

то 2 лв ако искараш в мрежата , те канят да платиш данък някакъв . 3 прахчета и 10 долара печалба - 3 долара данък . потребителите слъгват и недават нищо . ахахаха

8

Анонимен

преди 2 седмици

Започна се с репресиите. Утре ще забранят и Интернет, че може да се окаже вреден за "физическото и психическото здраве"....Забраниха Лгбт, ще забранят инфлуенсърите, както и концертът на Ед Шийрън сигурно ще бъде отменен, щото щял да отправи специален призив от сцената за подкрепа на Лгбт в България! Възраждане са бесни.

7

ParisSG1970

преди 2 седмици

Не може да се сравнявате с Франция, правилата и глобите наистина са затегнати и не може всеки да прави каквото си поиска. Няколкото предградия около големите мегаполиси и които са пълни с мигранти не са представителни за цялата страна и не представляват нито Париж, нито Франция, нито манталитета в страната! Още повече, че няма чалга и свързаната с нея простотия, както и това съвсем в прав текст да можеш да си търсиш хапчета, опиати, дроги, балони и какво ли още не!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Рова ще застраши демокрацията не става.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Как се разбира че някой е инфлуенсър ? Пичове във Франция разни талибани пускат клипчета как да си направят бомба с подръчни средства или дали хлорът от препарат за битова химия е достатъчен за да убие човек, Ето затва ги гледат и следят щото по улиците на Франция е пълно с превъртяли араби и африканци. Да се прави паралел между Франция и България е смехотворно България е много по сигурна държава. Във Франция по Коледа или Великден винаги маймууняците правят атентат. Па гледайте малко новини .

4

Муа ха ха

преди 2 седмици

Оставете кухата лейка, ама поредното НПО се опитва да си заслужи паричките. Ако се приеме такъв закон от "Ние потребителите" трябва да поиска и закон за обущарите, ключарите, ИТ, стругарите и какво ли още не. Смях. Човешкото безумие, а не точно безумие, но стремеж да си заработил билетите стотинки край няма.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Зоват зоват ша съерат онея ени пари, ше пратат ени мутри и ше се отзоват .. аххахахаха

2

Бренда

преди 2 седмици

Най-после признание,че е влиятелна личност от "Ние,потребителите"!