25

Кметът

преди 2 седмици

обаче не лъже: да дойдат тук да изкарат МАЛКО пари.

24

Баба

преди 2 седмици

Не се страхувам да не ме "знасилят мамункити", аз съм свикнал на маймуни в България, дето си бият жените и децата и кой знае кфо им правят още. Не е нужно да се притеснявам от хората от Бангладеш, в България си имаме достатъчно расисти и престъпници. Пак казвам: нямате проблем половината от вас да ходят да бачкат в Германия, ама като някой дойде в България да работи, се наежвате и расизмът ви излиза наяве. Селяни, срам ме е от вас. Вие сте истинските маймуни.

23

Анонимен

преди 2 седмици

БАБАТА ГО СТРАХУВА ДА НЕ ГА ЗНАСИЛВАТ МАМУНКИТИ

22

Анонимен

преди 2 седмици

Прогонихте младите хора в чужбина и напълнихте България с тара,мбуки от къде ли не и с нагли мързеливи укри

21

Чичо Митко

преди 2 седмици

Ако не настанят работници, ще настанят мигранти и тогава ще ви стане ясно, че първото е по-добре от второто.

20

Баба

преди 2 седмици

А дали българите в Германия искат германците да напишат една подписка и да излезнат на протест срещу тях и да ги изселят.Българите са мощно расисти, вижте си коментарите: черно било, традициите, интеграция, ала бала. Ама ходите по Германия да бачкате, селяни смотани. Само вие имате правото да ходите да работите по други държави, други нямат, така ли?Срам ме е от вас, нетолерантна ***.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Работодателите си вкарват нископлатени роби- ....национално сдружение на работодателите в БНТ- те са доволни от всичко, ако трябва ще работят и по 12 часа, ще работят и събота и неделя, ще спят в общежитието към завода и пак ще са доволни- а нашите вечно недоволни...кой ще плати прегледа ако се разболеят- да не забравяме, че може да струва над 1500лв и още вносните роби подбиват пазара на труда- от това кой трябва да е доволен?

18

Аха

преди 2 седмици

Ами тези баби като не искат чужденци да работят, да се хванат и да раждат по 3 деца, които да работят на мястото на чужденците, иначе трябва да им спрат пенсиите, защото пенсиите се пращат от работещите.

17

Наско

преди 2 седмици

Браво!

16

Шпек Салам Народен

преди 2 седмици

В Чехия наемат работници от Виетнам.Работят на макс,не правят зулуми и не носят бурки.Обаче...трудовият договор е за 1 година.След това ги товарят на самолета и идват следващите.Един вид да нямат време да се интегрират,да сключват брак и т.н.,за да останат.Умни хора.Нашите бизнесмени пак недоразбрали,ще напълнят държавата с пат-ла-джани,които нямат никакъв ценз и са супер некадърни.По морето е пълно с такива.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера виддох 2-*** църни да щъкат, ама само беото на окото им се види. Единият дърдореше нещо на развален френски, а другият на африканско-непалски. И дълги бея къде 2меетъра. Бе бая се стреснах

14

Брахма

преди 2 седмици

Да му мислят свинете , които натвориха тези простотии със вноса на чужденци ! Чуждата култура никога не се интегрира, или едната остава или другата след войната между двете.

13

Анонимен

преди 2 седмици

тия идват, бачкат един месец и си бия камшика, бая добър канал за бежанаци, легален

12

Анонимен

преди 2 седмици

Подозирам, че тези от Индия, Непал и Бангладеш ще са 100 пъти по-културни и възпитани от провинциалните протестъри.

11

Нищо

преди 2 седмици

Ще ви принуждават да свиквате със чужденците. Завършващите в България средна степен на образование ученици повече от 50 % не знаят български език или го знаят като за първокласници. Не разбират елементарен текст на български език. Ама вие пак си кротувайте.

10

ДА МУ МИСЛЯТ

преди 2 седмици

ТИЯ СЪС ЖЕНСКИ ДЕЦА, КАТО ЗЕМАТ ДА ИМ КАРАТ ЗЕТИОВЕ ОТ НЕПАЛ КАК ЩЕ СЕ РАЗБИРАТ НА НЕПАЛСКИ

9

Анонимна

преди 2 седмици

А Мишо Шамара призова за толерантност :) Ама кой го слуша :)

8

Я ТИЯ ДЪРЖАВИ

преди 2 седмици

ДА НЕ ПАСАТ ТРЕВА ТА ДА ОСТАНАТ ТУКА ДА РАБОТЯТ ЗА 1 ПАНИЦА ОРИЗ.

7

Анонимен

преди 2 седмици

По-скоро за главорези върнати от запада!

6

Анонимен

преди 2 седмици

До Въпреки - Българите ще раотим и българите ще плащаме. Който не иска - ем кеф ти европата, кеф ти афирката. Аре баста!