10

Колекционеро

преди 2 седмици

Златната ,,римска" гривна била ,,най-малко на 300 години".Но понеже златото не гние и ръждясва сме склонни че е изработе на в Атлантида от стар македонски майстор.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Последно - на 300 или на 2000 години?!?

8

К

преди 2 седмици

Защо изтрихте коментара ми, бе???? Просто казах, че ако я бях намерил аз, нямаше да я предам на музей, защото най-вероятно щаха да й направят копие, а оригинала щеше да изчезне в нечия частна колекция!!!! Откога Истината се цензурира???

7

5

преди 2 седмици

Сред демонстрираните крадени изключително скъпи накити от британското семейство беше и вече накоро върнатият в Индия (Бхарат) огромен скъпоценен камък на британската корона. Британците, между другото, забогатяват като държава именно с крадене, включотелно на "пари"- каури, това са вид морски охлюви (миди), които са били изолзвани като международна валута в Африка и Азия, добивали са се под строг контрол само на едно място в Азия. И британците го завземат и започват масовото развъждане на "пари"

6

Ей

преди 2 седмици

Тъй се отчуждават децата от родителите.

5

Анонимен

преди 2 седмици

не вярвам на предложените писания. Във Великобритания има много крадени неща от цял свят, които за да "се осребрят', някак си трябва да се легализират. Между другото, и най-скъпите наките на британската корона пак са крадени (изчезва ковчежето на починалата във Великобритания царица майка на Русия), но легализирани чрез уж преминаване през търг. Има снимки на накитие на руската царица, виждаме тези накити на сегашните британски кралски особи.А що нещо е окрадено в Сирия, Афганистан, Индия.....

4

Цитати

преди 2 седмици

Златна гривна, изработена от златен лист с релефни калъпи, датирана в първи век от н.е., не много дълго след като римският император Клавдий нахлува в Британия през 43 г. от н.е... Тези военни награди" са били връчвани за подвизи на храброст, извършени по време на завладяването на Британия от Рим... Гривната е съкровище" или артефакт, изработен от злато или сребро, който е на поне 300 години... Много ли пи снощи, Пепи? - Аууууууу.......

3

ала-бала

преди 2 седмици

Сигурно е подхвърлена от зор. Ако аз я бях намерила, щях да ѝ взема парите на грам злато, по-добре от браво.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Аууу, това в прогнилия Запад без "ценности". Какво ли щеше да стане с такава гривна ако я бяха намерили иманярите в Разия, или в руската губерния България хората на Васил Божков руско-дубайския принц?

1

за да му я вземат

преди 2 седмици

Момче намери златна гривна от Древния Рим