55

АМХ

преди 2 седмици

Това са 100 км магистрала.

54

Анонимен

преди 2 седмици

След като само 20-30% от имащите право на глас гласуват, значи няма проблем. Това племе безполезно трябва да се научи, че правото да гласуваш е привилегия и дълг. До тогава колкото избори трябват, толкова ще се направят. Тия дето гласуваме за умние и красивите нямаме финансови проблеми така или иначе хахахаа

53

Служебният

преди 2 седмици

кабинет тегли нов заем. Според Политико окончателно Служебният кабинет подарява 2-та чисто нови реактора на Белене. Един милион българи са без вода,за да продават със 70% чиста печалба частни и държавни ВЕЦ-ове от кметове. Избират за еврокомисар Захариева, заради Лайен? България гори от месеци, за да се прикрие незаконна сеч. Статуквото си управлява необезпокоявано. Лихвите по заемите. Епидемии от безводие. Борса ток, унищожена енергетика. Ще ги плащат българите със здравето и данъците си.

52

СЛУШАЙТЕ РАДЕВ ИКИРО

преди 2 седмици

4 ГОДИНИ САМО ПРОТЕСТИ, НИЩОПРАВЕНЕ И ХАРЧЕНЕНА ПАРИ, ЩОТО БЪЛГАРИЯ Е МНОГО БОГАТА...

51

Анонимен

преди 2 седмици

Нещата отиват към съдържането на народните приказки - ... и българите след като преминали през 9 избора в 10-ти чак тогава се оказали със стабилно правителство ..

50

На фона на

преди 2 седмици

изнесените 400 милиарда лева от България в офшорки. На фона на блокираните според слухове 2 милиарда на Пеевски в САЩ, сумите за изборите са смешни. Да не забравяме и 5 милиарда дадени на Укр. безвъзмездна помощ и 50 милиарда лева обещани в дългосрочен план. Какво да кажем за 120 милиарда лева 2 реактора Уестинг. Изхвърлени 2 чисто нови реактора Белене, платени оборудване и лиценз площадка. А закритете 4 реактора, щети над 360 милиарда лв., НЕПРОДАДЕН ТОК. Над ЕДИН ТРИЛИОН лева щети за 35 години

49

Анонимен

преди 2 седмици

Откраднатите пари са много с по-голямо въздействие на обществото отколкото похарчените. И откраднатите са в пъти повече.

48

Анонимен

преди 2 седмици

Има опция за гласуване и тя е: Не подкрепям никого!

47

Няма държава от 4г.

преди 2 седмици

САЩ махат визите и за румънци , нас в Шенген даже не ни искат, оти бизнеса ни прави трафик на индийци и непалци уж за работа в хотел за 4 месеца за по 1200 лв , а то само двупосочния им съмолет е 4000 лв. Вс мисъл вземат им по 30 хилки за канала и аре летете на всякъде в ЕС е схемата.

46

Теди

преди 2 седмици

МНОГО ПАРИ ТРОШАТ ЗА ГЛУПОСТИ АМА КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ ТО КАТО НЯМА МОЗЪК

45

Теди

преди 2 седмици

ЩОМ НЕ СЕ БИЯТ КОЙ ДА СТАНЕ КРАЛ С ДРАКОНИ КАТО В ДОМЪТ НА ДРАКОНА И ИГРА НА ТРОНОВЕ НИЩО НЕ Е

44

Ай чистито

преди 2 седмици

Държавата изтегли нови 10 милярда дълг тази година .традицията , която ППДБ наложи да се тегли по около 1 милярд дълг на месец се спазва вече 4 години. Всеко гражданин от бебе до старица дължи по 20 хиляди лева. Според римското право всеки длъжник е бъдещ роб. Най-накрая ще ставаме истински роби , не само на кино.

43

Груйо Михалов

преди 2 седмици

Намаляне на броя на депутатите на 100 в Холандия имат само 120, а са с 18 милиона население. и без това 80% от депутатите са само копчаджии без никаква визия и интелект за дейноста ,която вършат.

42

Умен

преди 2 седмици

Решението е много просто. Ако не успеят да съставят правителство, всички депутати в парламента, губят правото си да се кандидатират отново. Ако три пъти и с нови депутати не могат, всички влезели партии се закриват

41

нн

преди 2 седмици

Хайде да млъкнем. ГЕРБ и Бойко ще се завърняаят на есен на бял кон. Три години, плюха го , ругаха го и нищо на яве. Това е бълг. политика, бълг. политици начело с Нинова и Радев преди три години инициираха опляването първо на Борисов и второ на ГЕРБ, но сега времето показва друго. То не бяха протестъри, то не беше Слави, то не беше Петков и всички некадърници. До кога? На есен трябва да се отървем от фалшивите политици, време е които може да си отиде на местото.

40

L.

преди 2 седмици

Ето затова - избори само на 4 години. Ако се окъкат - служебно правителство до следващата високосна година. Просто и ефективно решение!

39

КуКлус

преди 2 седмици

Пари за пожарни машини няма.....

38

ХИТЛЕР Е БКП-КАЗАРМА

преди 2 седмици

ФЕНЪТ на СЛАВИЯ СОФИЯ Тодор Христов Живков симпатизант на ВОЕННИЯТ РЕД И ДИСЦИПЛИНА при хората на НИКОЛА ГЕШЕВ е заявил цитирам:"РАБОТИХ В ЗАВОД "ЛЪВ" и написах ЛОЗУНГ на стената и ме ПРЕБИХА,ИЗГОНИХА и НИЩО НЕ МИ ПЛАТИХА"...........ВОЕНЕН АРМЕЙСКИ РЕД И ДИСЦИПЛИНА Е ХИТЛЕРИЗМА включително на НИКОЛА ГЕШЕВ и като ИМА ВОЙНИ го отнасят ПАЦИФИСТИТЕ и ХУМАНИСТИТЕ от мисловно интелектуален тип като Николай Фол и Яна Язова които също са някакви АНТИФАШИСТИ............ЧЕРВЕНИТЕ ги питам УМИШЛЕНО ЛИ Е?

37

ВОЙНА ХИТЛЕР ПИЧЕЛИ

преди 2 седмици

ЧАСТИЧНИЯТ СЪЮЗ между СССР,КПСС и хората на А.Хитлер включително тези на ГЕШЕВ е реален истински ФАКТ осъществен почти веднага след 9 май 1945 под ръководството на Йосиф Висарионович Джугашвили-СТАЛИН като идеята явно е била ДА ГИ ОПЪЛЧАТ срещу хитлеристите закриляни от САЩ и Великобритания!ПРОБЛЕМЪТ е че АНГЛОФИЛИТЕ АНТИХИТЛЕРИСТИ като ХРИСТИЯНИНА НАБОЖЕН Николай ФОЛ и разкрепостената хулиганка ХУМОРИСТКАТА ЯНА ЯЗОВА ги ИЗДУХАЛИ в полза на ВОЕНИЗИРАНИТЕ ХИТЛЕРИСТИ от САЩ и СССР ЗА СТУДЕНА ВОЙНА

36

Анонимен

преди 2 седмици

Няма Български политик на който да дам гласа си. За съжаление всички са маск ари. Няма да гласувам!