108

Негър Скиор

преди 2 седмици

..........София се напълни с Бежанци като този от снимката............

107

Анонимен

преди 2 седмици

Ако се.ля.ни.те като Делян Добрев, Фандъкова, Диона и Георг се върнат по родните си места няма да има задръствания по булевардите никога

106

Анонимен

преди 2 седмици

А да ти светят маслото искаш ли

105

Анонимен

преди 2 седмици

Кой ни натресе тези неможещи, незнаещи и посредственни хора от ПП ? Кой ги поддържа? Защо ни причинява това? Черири години стигат ! Всичко започна от вдигнатия юмрук на Радев и българите, които се прибраха в Бг заради корона кризата и нямаше какво да правят през горещото лято на 2020 г.

104

Анонимен

преди 2 седмици

Деляне,първо ти се скрий,защо си мислиш,далаверите които правеше,като енергиен министър,хората са ги забравили,върни се на димитровградския пазар,сергията ти е свободна,цялата си рода назначи в община Хасково,нищо не е забравено.

103

Грозната истина

преди 2 седмици

Много моля, гостите на София ,като Добрев, да не дават акъл как да живеем в родния си град. Още повече след 20 години Герб

102

Терзиев оставка

преди 2 седмици

Терзиев, оставка!!!

101

Никаква оставка

преди 2 седмици

Вчера миеха "Любляна" и то точно ,както трябва.С цистерни за вода и маркучи.За 12 г.Фандъкова нито веднъж не изми тази улица.Нищо ,че "усвояваше" милиарди за чистота.

100

Чук

преди 2 седмици

Бойко много го боли, че Хекимян не можа дори до балотаж да стигне. ГЕРБ е русофило-мафиотска структура. Няма как баща ти да е милиционер, ти да си пазил Тодор Живков и да не си комунист!

99

Браво, Терзиев!

преди 2 седмици

Мнозинството софианци сме с теб, Терзиев! Знаем, че разрухата оставена след дългото ГЕРБаво кметуване няма да се изрине бързо, но давай, човече! Ти си нашия Кмет, вярваме в теб! Продължавай напред! А такива бръмбъзъци-неудачници като Делян Кумгейта, дето отдавна трябваше да са в затвора за злоупотриба с власт, са бесни, че не могат да се докопат до парите на Софианци и бълват гнусотии, за да изпъкнат те с нещо! Ама се излагат само и им проличава лошотията!

98

Мдааа

преди 2 седмици

Мутрите на Боко Тиквата ги боли, че техния човек Фандъка не е на власт в София и не могат да крадат като преди!

97

Анонимен

преди 2 седмици

Слугата Делян Кумгейта, на Боко тиквата и Шиши свин.чугата, тези които ограбват България 33 години с лъжи мачкане и грабежи на България. Магнитски търси Боко тиквата и Пеевски свинята

96

Митьо Ушите

преди 2 седмици

Гербавите много ги боли за ***! Още не могат да преглътнат, че Хекимян не стигна дори до балотаж. Лошо им е, че след Фандъкова столицата има кадърен кмет.

95

ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ

преди 2 седмици

Не6инарното (Терзиева) наесен си отива

94

Аман вече!

преди 2 седмици

АПИ саботират Васил Терзиев! АПИ са отговорни за това, от което се възмущава некомпетентния Делян Добрев!

93

Анонимен

преди 2 седмици

Хахахахахаха Хахахахахаха Добрев пак го нахрани.

92

По-точно

преди 2 седмици

ГЕРБавите много мразят Васил Терзиев. Не могат да му простят, че им измъкна Столицата. Но какво да се прави, когато софиянци го подкрепят и гласуват за него, злобарите като Делян Добрев трябва да замълчат, да приемат фактите и да се скрият някъде, защото не са желани!

91

Анонимен

преди 2 седмици

Този *** наясно ли е, че съоръжението е собственост на държавата в лицето на АПИ и нено е задължениено да го ремонтира

90

Анонимен

преди 2 седмици

Васил Терзиев е най-кадърния кмет, който София е имала, откакто е столица на България!

89

Прозорлив

преди 2 седмици

Ако тези около него му помагаха, ,а не го ръфат като бесни кучета, ако не му пречеха, ако не го саботираха, може и да има надежда. Иначе ще си тъпчем на едно място, както обикновено, заради такива злобни кучета като Делян Кумгейтов.