597

Някой

преди 2 седмици

Този Скот Ритър говори за демокрацията в РусияЗнаете ли, бях в Русия два пъти през последната година и се надявам да отида в Русия отново". Текста в кавичките може да се използва за търсене. Това са руски поръчки. Имаше и един подобен швейцарец - Жак Бо. Хубаво е да цитира и Нкикта Михалков, който казва, че в Русия нама да има кой да оплаще и погребе мъртвите.

596

Чичо

преди 2 седмици

Нещо още по-важно е на коя страна са останалите ядрени сили. Северна Корея, Иран и Китай са с Русия. Индия спорно. Остават само Франция и UK, чиято боеспособност и реакция са под желаното ниво. Та... и там Русия е напред.

595

Анонимен

преди 2 седмици

Русия няма хиперзвукови ракети. Това е видно от войната в Украйна.

594

Анонимен

преди 2 седмици

Ами ако живееш в щатите няма да си жив, да. ,60те години янките са имали план да разцепят луната с ракети в случай на атака понеже не могат да се справят. Само че се оказа че даже и сега не могат да стигнат луната, обаче китайците и индийците са там.

593

Милион градуса

преди 2 седмици

Няма да сме живи да видим кой ще е победителя. Ше сме станали на молекули атоми и сенки по дуварите.

592

Анонимен

преди 2 седмици

Вече има свален F16 , преди това всичкото натовско оръжие замина, поляците вече се оплакват че са дали всичко, това е реалността. Имаш много малко време да търсиш къде да се скриеш, бандерски мишок и пак ще те вадят като от азовстал.

591

др0гаре плоскоземи

преди 2 седмици

"червената линия" покафеня.....и замириса!!!

590

Реалността е тази

преди 2 седмици

"Реалността е че Русия побеждава нато...." че ти каскет смачкан НЕ живееш в НЕЯ.

589

Анонимен

преди 2 седмици

Дори и настоящите американски генерали и тези в Пентагона си признават че няма как да се защитят от руски ракети. Това се вижда и в позицията на половин америка която застава зад Тръмп. Дебатите в президентските избори на сащ се въртят около трета световна, а тук грантови фашизирани палячовци блъскат опорки как щели да побеждават Русия.

588

За бандерфашугата

преди 2 седмици

Реалността е че Русия побеждава нато в размирната територия. Крайна не нито в ес нито в нато и няма и да бъде, защото е част от Русия. Единственото което можеше да проработи беше предложението на Меркел преди години лъм Путин за свободна търговска зона от Лисабон до Владивосток. Обаче американците се уплашиха от такъв вариант. Особено след като Русия победи САЩ в Сирия.

587

Анонимен

преди 2 седмици

595 на теб колко пъти да ти се обяснява че крайна е част от Русия, не е някаква отделна държава. В началото на тази година бандерите се сетиха че стоят договорите за съвместните погранични войски и метерологията. Хората говорят руски, оръжията съветски, градовете руски, престъпниците - евреи грузинци и подобни. Обаче тези престъпници взеха да свършват и натовците - поляци англичани французи и американци в момента са почиствсни от територията. И понеже това го знаеш, пляскаш опорки гьобелсови.

586

Мужик

преди 2 седмици

Нищо няма да стане, само ще местят червената линия назад докато стигне Кремъл, щото на жужето император или ще му откраднат ядреното куфарче или ще му е повреден червения бутон, и задължително оператора на ракетите ще е яко нафиркан с водка и вместо щатите ще улучи Китай който пък ще му пийне соса.

585

Хи хи от биФш

преди 2 седмици

военен акъл, кой иска?

584

Страшно е

преди 2 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

583

Анонимен

преди 2 седмици

при ядрена война русия има толкова шанс срещу Сащ ... Колкото БСП срещу ГЕРБ на избори ЗЕРО)))

582

Теди

преди 2 седмици

Оня ден един *** щеше да убие хора на пешеходна пътека

581

Теди

преди 2 седмици

Те много знаят кой колко ще живее е паднал от тротинетка и умрял другият се блъснал с БМВ на пихтия и той умрял то много знаеш колко ще си жив изобщо

580

Анонимен

преди 2 седмици

Скот Ритер ни обеждаваше и как русия за три дни ще спечели тая война едно и също котило е с Костадин Костадинов ... Да си гледат педофилията с момченца единственото по което са експерти с опит

579

Теди

преди 2 седмици

Не е сигурно че Американците ще изгубят войната по скоро ще я спечелят те са голяма сила

578

Теди

преди 2 седмици

Бъдещето предстои какво ще стане съдбата ще продължи ние докато сме живи ще бъде каквото е пък после който е жив докато има хора на този свят и планета и всичко останало