151

Анонимен

преди 2 седмици

Боже като я слушам направо ми се драйфа. било иновативен метод да шмъркаш. Тая е токова проста, че трябва да и направят паметник. *** Бг кифла. Диона намажи си главата с кайма и я сложи във фурната, можеш да станеш и принцеса

150

Проблеми с нурофена

преди 2 седмици

А. Разбираме. Ние общество сме виновни . Заради нас Диона шмърква ...Ти да видиш. Тая кога ще в затворят

149

Анонимен

преди 2 седмици

Крувра дрогирана долна.

148

Анонимен

преди 2 седмици

Душицо дрогата не се отказва толкова лесно както го казваш

147

Анонимен

преди 2 седмици

Считам, че си жертва на упойващо вещество притъпяващо усещането от аналната ти наркомания, тъй като го даваш често, как ще отговориш?

146

Жертва ли?

преди 2 седмици

Моооооре, да ходиш да копаш домати!

145

Петер

преди 2 седмици

До ЛиндаМоже да показва тест всякакъв, но преди това енйният тест показваше, че е употребявала наркотици.

144

Петър

преди 2 седмици

Защо ни занимавате с тази жена занимаваща се професионално с определени услуги? Защо и давате трибуна? Тя е доказана наркоманка, тя ли трябва да е за пример на нашите деца?

143

Линда

преди 2 седмици

Диона показа тест,че е чиста от наркотици невярващи български фантазьори

142

Защо?

преди 2 седмици

Защо само ни занимават с простотии, ***, плейпатки,инфлуестърпатки и тем подобни ? Тия платените хаймани,т.нар.журналисти са много повече виновни от простоватите девойчета,че всекидневно ни обливат с помии за това коя каква по-голяма простотия е измислила! Не че ги знам тия кои са и какви а и не ми и трябва да знам всички комплексирани пи-кли..Но -по-виновни са тия ,дето постоянно се опитват да ни информират за глупости!

141

Фитока

преди 2 седмици

Възложителят на рекламата я е помолил да я изтрие,заявявайки научавайки за обществената реакция,тъй като не желае името му да се свързва с реакцията на българският потребител.Информацията е от интервю на Диона

140

ДО Линда

преди 2 седмици

Каквото ще да е, това е подтикване към смъркане на такава или друга гадост! Това е "пример", който действа на психологията на децата! Въобще не я защитавайте тая! Падението е огромно! За липсата на интелект да не говорим! Бивша/ако въобще е бивша/ наркоманка дава безплатни уроци!

139

Някоя си

преди 2 седмици

Значи, преди да направиш нещо първо помисли! След като един човек няма достатъчно акъл да разсъди, то не са му виновни трети лица! Човек, който е възпитан да гледа само парите, то пак не са му виновни трети лица! Един интелигентен човек, който си знае цената никога не би допуснал да се снима в такава гнусотия! Искам да кажа, че капацитетът е на минимум тук!

138

Линда

преди 2 седмици

Всеки мъж,който не вярва на жена е комплексар.Диона казва,че това не е каквото изглежда и обяснява какво е,но комплексарите не вярват и твърдят обратното.

137

Бисерка

преди 2 седмици

Самата тя предусеща какво могат да си помислят умните и предупреждава,че не това,така,че колкото и институции да сезират дори не е и дребно хулиганство,което се наказва с глоба от сто до петстотин лева.Съставка кофеин била.която според един психолог била наркотик,ги,ги,ги.Аман от комплексирани мъже.

136

Луна

преди 2 седмици

Подобни неща са много по-опасни, отколкото имагинерния джендър, с който плашат народа.

135

Иван

преди 2 седмици

Като видя коментар "Давай мацка,супер си!" ми става ясно, че написалият това е с едноцифрено IQ.

134

мак

преди 2 седмици

До Фитока. Не ни давай примери с германия. Смехотворно е.

133

хаха

преди 2 седмици

Дъно...

132

Фитока

преди 2 седмици

Правилно,жертва е.След като се продавало от години в Германия е ясно,че е проверено и сега нашите здравни власти или ще опровергаят немските или ако не ските са прави ще казват ми още изследваме.Един психолог обясняваше,че съдържала кофеин,който бил също наркотик,но в никоя страна по света кофеина не се води наркотик Начинът на употреба е дело на производителя,за да я продава с тръбичка.Самата тя казва,спокойно,не е това,което си мислите и след всичко това реакцията е от много акъл.