15

Анонимен

преди 2 седмици

И Спрете шайката да Лъжете къде са парите къде са доказателствата къде са фактите никъде измислици лъжи на шайката ала бала с машините свърши вашата Шайката да ви питам 8 милиарда течове лъжехте по услужливите телевизии къде са тези 8 милиарда течове шайката

14

Анонимен

преди 2 седмици

Шайката шарлатани можеха да назначат Рашков стар комунистически следовател да използва сила с държавни ресурси ходеше да плаши възрастните хора по селата можеха да правят ала бала с президента и си го казваха открито НАШЕ МВР за шайката шарлатани това какво е

13

Шанел

преди 2 седмици

Всички знаят кой си купува гласове но полицията не смее да гъкне защото са зависими ,то и народа го знае затова и спряха да гласуват,Цялото управление не стават ами да се хванат всички за ръчички и ходом марш в гори тилилейски,....

12

Анонимен

преди 2 седмици

Те изборите в САЩ ги подправят където уж са голямата демокрация, та тук ли няма да го правят.

11

Смех...

преди 2 седмици

ЩОМ ЧАКАТЕ МВР ДА ВИ ОПРАВЯ ИЗБОРИТЕ....ДА ВИ ГО НАБУТАМ У ДЕМОКРАТИТЕ....ХАХАХАААА

10

Анонимен

преди 2 седмици

Значи МВР за нищо не стават официално

9

Анонимен

преди 2 седмици

Всички партии си мислят, че могат да ползват МВР за политически цели! Забравете, наивници!! Само Гроб и Шишо могат да я ползват, защото тя е тяхна частна полиция!

8

Има ли още неясно?

преди 2 седмици

До 10. Така е ,защото полицията не е деполитизирана, за дя работи за народа, а е политизирана и работи за тези отгоре(Борисофф и Шишо).

7

Анонимен

преди 2 седмици

Какво разбираме от изказването на ченгето: ако някой отгоре каже натискайте народа - може, но ако трябва да се решават истински и важни проблеми - не може! Каква изненада, каква новина...

6

За Силистра

преди 2 седмици

Питайте Октай какво му е казал Нончев тогава шеф. Цитирам по памет " семейства храним". Истината е проста- страхливци и комплексари.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Когато полицията беше деполитизирана се държеше нормално на изборите, но сега тя е частна полиция, политизирана от Борисофф и Боримечката. На миналите избори, точно преди изборите , Боеимвчката смени 9 началника на Областни управления, точно чрез оня плъх Главунчев!! Резултатът го видяха всички!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Парите за купеният вот идват от високите политически нива основно депутати и кандидат депутати - публична тайна е. Създахода и ДАНС уж да бори корупцията по високите етажи на власта и какво се получи - едно Големо Нищо. Полицията същата и да хване некой се прекрива пак от управляващите и спечелилите власта. ко се стигне до съд ново Големо Нищо.

3

Анонимен

преди 2 седмици

За 15 години на власт Геппи си изгради частна полиция, която успешно ползува за печелене на избори ! Още повече лидерът на Геппи произхожда от тези среди, ама то ако не произхождаш от средите на ДС , нямаш шанс да заемеш платена работа.

2

Един Българин

преди 2 седмици

Практиката да се правят полицаи министри водяхме до какво води - да се заставят полицаите да нарушават закона с протести и да рискуват да бъдат дисциплинарно уволнени. Полицаят си е полицай и не бива да застава на изборна длъжност както и боклуджиите не бива да стават министри на околната среда - не стават, но това е практиката на герб. Най-важното е да си послушен, а не да можеш да мислиш и работиш. Този новия е със същата мутренска физиономия като то лу па.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Къде дават пари?Ще взема да се обидя!Никой не ще да ми купи гласа.По-скоро правят ала бала с машинките и абракадабра с чувалите с бюлетини.Хубаво е,че машинките по едно време сами си признаха,че "Дневникът е подправен" иначе с един клик щяха да нагласяват.Сега се мъчат.Горките.