20

Живеещ в този район

преди 2 седмици

Протестиращите не искали магистрала, за каква магистрала говорите?!?!?! Въобще осмисляне ли каква ще е промяната и до какво ще доведе тя?!?! Ще бъде направена по една бус лента в посока, с която ще се облекчи градския транспорт, за колите ще е същото. Нали това всички искат, удобен и бърз, подчертавам бърз градски транспорт за да може да стане по-желан за ползване от повече жители на столицата, при което ще намалеят автомобилите.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Не може заради 10 дървета да се спира развитието на града! Тези с табелите не са от квартала, даже може и да не са от София, това е поредния НПО обществен рекет.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Ако биха имали поне налко връзка с действителсността, НИКОЙ от управляващите не би си позволил да използва такава фраза. Хората, които ни управляват сега, не само в София, са хора на МЪРТВИЛОТО.За тях развитост е да има мъртвило навсякъде, единствените живи създания да останат хората , и то, по възможност, да не се виждат, да са някъде сред бетонни стени или в тенекиени превозни средства!

17

Анонимен

преди 2 седмици

Виждал съм как "засаждат" вижте ул. Николай Коперник или Обелско Шосе, някакви мърляви фиданки, дето след 1 месец няма една да се е прихванала не се поливат и поддържат, демек от тия 103 засадени и 3 няма да станат след 50 години читави дървета

16

Анонимен

преди 2 седмици

Как може кмета и Бонев да допуснат сеч на дървета - те не дойдоха на власт за тоеа

15

Къде са сопите?

преди 2 седмици

Без сопи няма да стане, страхливи мишоци!

14

Анонимен

преди 2 седмици

А вие представяте ли си този протест да се беше случил в Русия. Всичките тия на снимката вече щяха да са в ГУЛАГ.

13

Един Българин

преди 2 седмици

Нещо да споменете за утрешния протест 18:30 пред МС за застрояването на първият природен парк на балканите? Нещо за гората между 1904 и 2006та, която някак си тогава се оказва нива, каквато НИКОГА НЕ Е БИЛА? Която главният архитект на София разрешава да бъде изсечена за да се издигне мутробарок върху алеята, по която Алеко повежда организираното изкачване на Черни връх, построена с доброволен труд?

12

НЕnpoвuнциалиcт

преди 2 седмици

Дошли ми над 50% НА Софията през последните 20 години и вече претенции. Ами ще се разшири булеварда НЕуважаеми npoвинцuалистчета. Заради вас се задръсти целия град, защото довлекохте с парцалите си и 30 годишните си пушещи талиги и задръстихте с тях не само тротоарите, градинките, тревните площи, но и всички основни артерии на града! Обаче! Общината ще ви насади нови дръвчета, неблагодарници такива!

11

баба мара

преди 2 седмици

спрете застрояването и притока на хора от провинцията водата е на свършванеклиматът се изменя много бързо като не е мислено преди 30 години сега как ще серазшири булеварда от бул пушкин до люлин днес пътувах с авт 111 2 часа от17 до 18.30 и всички бяха без билети от махалата

10

:))))

преди 2 седмици

Май трябва да спасяваме София от Спаси София!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Горките хора. Спаси софия в действие

8

Анонимен

преди 2 седмици

Направете велоалея, за да спасите дърветата и природата трябва екологичен транспорт. Половината пътно платно трябва да е велоалея.

7

ФАНДЪК - ОТМЪК

преди 2 седмици

ПРЕЗАСТРОИ СОФЕТУ И НЕ ОСТАВИ ЕДНО ЗЕЛЕНО ПЕТНО

6

Анонимен

преди 2 седмици

Това са зелените секат дървета и палят гори.

5

Анонимен

преди 2 седмици

ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТЕ САМИ СИ ИЗБРАХТЕ ТЕЗИ СПАСИТЕЛИ ХАХАХАХАХАХА ПППЕЕЕИ

4

До 3

преди 2 седмици

Конкретно на Васко Терзиев и на Бонев.

3

Обадете се

преди 2 седмици

На спаси софия

2

Анонимен

преди 2 седмици

Много красиви хора.

1

Добрич

преди 2 седмици

Дано успеете, ние в Добрич не успяхме - над 50 броя изсечени липи в пешеходния център на града. Успех!!