9

Ангелина

преди 2 седмици

Цветелина Пенкова е подходящото предложение за България - между нея и Екатерина Захариева ,разликата е като от небето до Земята,в полза на първата. Те са две различни вселени- Цветелина Пенкова с европейски манталитет и остър ум и "Катя" ,както я нарича нейния вожд манталитет на по - лошата версия на "Бай ***... В България обаче ,както винаги избират себеподобните на "многото" ,а не представителен интелект с визия ,за да ни представлява пред света.

8

Ангелина

преди 2 седмици

Цветелина Пенкова е подходящото предложение за България - между нея и Екатерина Захариева ,разликата е като от небето до Земята,в полза на първата. Те са две различни вселени- Цветелина Пенкова с европейски манталитет и остър ум и "Катя" ,както я нарича нейния вожд манталитет на по - лошата версия на "Бай ***".... В България обаче ,както винаги избират себеподобните на "многото" ,а представителен интелект с визия ,за да ни представлява пред света.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Драго Стойнев вече построи АЕЦ Беляне сега за награда 5 годинки от вечен депутат евродепутат.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Имаме 2 БСП, 2 Величие и 2 ДПС иска да каже онзи. Хахахахахаха Възраждане, Величие ..... Това е фройдитска грешка.

5

Смешен Наско

преди 2 седмици

Охраненият Наско Зафиров се е взел прекалено насериозно.

4

БСП СА РУСКИ

преди 2 седмици

МОГАД ДА ПРЕДЛАГАТ РУСКИ ХОРА САМО ЗА СЪВЕТА НА БРИКС... ИЛИ И ПУТИН НЕ ГИ БРЪСНЕ

3

Анонимен

преди 2 седмици

БСП не знаят още дали ще могат да се регистрират. Нинова е дала пълномощно на Свиленски и Ченчев от БСП. Нямало да се занимава. Тя била в оставка, но отстъпва правото си за регистрация. Но Зафиров още нищо не е казал. Имаме 2 БСП, 2 Възраждане и 2 ДПС. Пълна пародия. Те им искат една номинация - БСП пак не разбрали, че трябва една номинация.

2

Ivan

преди 2 седмици

Кой ли пък я пита БСП кого ще номинира за еврокомисар?Партийката,която не в ясно дали въобще ще стигне до следващите избори?!Стойнев,този неграмотен пелтек ли се сетихте да номинирате(извинявайте,просто всички в тази смрад сте такива)!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Ще отиде гербаджията. Не се карайте.