25

Анонимен

преди 2 седмици

Ми да!! Който си е взел кеша, вече е решил да гласува за Гроб!

24

Вярно!

преди 2 седмици

Пеевски има особено "влияние" в Северозападна БГ, с купенияи контролиран вот!:)):))

23

Мухахахах

преди 2 седмици

Може и с минус 150000 и 30% избирателна активност да са пъри в Рим и да не видят вече никога папата!

22

Анонимен

преди 2 седмици

когато партиите губят, защото лъжат

21

А защо не Желю

преди 2 седмици

Като почетен гражданин и вечен евроатлантик? И да му се издигне философски паметник в селу Веселиново! Може и мавзолей !

20

Анонимен

преди 2 седмици

губят, разбира се, намалява броят на депутатите им, а как им се иска до пенсия да са на депутатска заплата, колко бяха ИТН, колко са сега, а в бъдещия парламент са под въпрос, ами ПП-ДБ, дори правителство имаха, смаляват се все повече и съществуват все още като протестен вот, защото омразата към борисов и пеевски е толкова голяма, че хората се хващат за сламка с надеждата, че все някога ще ги изхвърлят от политическия живот на България, до тогава ще има избори след избори

19

Анонимен

преди 2 седмици

Още не сме се отървали от страха да заявим какво искаме, наследено от соца. И когато заявим какво искаме, ще усетим демокрацията. А тя не е даденост без отговорност. Слабите винаги се стремят да управляват със страха и крясъци и така прикриват собствения си страх.

18

Анонимен

преди 2 седмици

браво на радев -- бил е шут на един предател и крадец.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Държавата се хързулна към пропастта още през 2021, когато с юмрука на Радев, бе свалено законно избраното правителство на ГЕРБ. Не само че не стана по-добре, но е в пъти по-зле...и няма край. А льотчикът Радев/ДС си почива на скъпарско море в Гърция и с Деса харчат като за последно, докато държавата затъва все повече в тресавището, в което я вкара..

16

Анонимен

преди 2 седмици

Най-много губи от многото избори, държавата и всички ние, разбира си. Това ни донесе Радев,ПП,ДБ и компания.

15

Хан Аспарух

преди 2 седмици

Партиите губят,ама народа печели! Не гласувайки ни пестим 8 лева за глас от нашите пари! Доло ГЕРБ,ППДБ,БСП,ВЪЗРЖДАНЕ,ДПС!!! Да живее българския народ!

14

Iron Maiden

преди 2 седмици

Грешно подадена информация!!!Не че 1/3 от българите НЕ са реШили да гласуват!!!1/3 от българите заявяват, че НЯМА да гласуват!!!Ето това е тъжната истина......

13

Изнервен

преди 2 седмици

Е, как всички? ИТН качват, нови партии влизат. Айде тези анализатори, като говорят, преди това да мислят.

12

А ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ??

преди 2 седмици

ТЕ НЕ ЗАГУБИХА ЛИ ВЕЧЕ 60 % ОТ ПАРИТЕ СИ? САМИ ВЛЯЗОХА В ЕВРАЗИЙСКИЯ КАПАН НА РАДЕВ, РАШКОВ, ДОГАН И КИРИЛ ПЕТКОВ - ИЗЧЕГЪРТАХА ХУБАВО БЪЛГАРИТЕ...

11

Анонимна

преди 2 седмици

Като започнат да мислят депутатите как да подобрят живота на народа и народа ще започне да мисли за тях. Просто е. Ама не е за Т-панари.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Аз и моето семейство гласуваме против ппдб

9

Анонимен

преди 2 седмици

Е,как ще губят партиите като за всички избори през шест месеца вземат субсидии, вместо веднъж на четири години при редовни избори. Точат бюджета по примера на здравната каса.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Аз съм решил отдавна - никой няма да подкрепя..

7

Анонимен

преди 2 седмици

Когато партиите губят , народа печели - почиства се от мръсотията и пяната изплувала отгоре.

6

нн

преди 2 седмици

В Б-я няма партии. Хората основно са симпатизанти, веднъж гласуват за един, следващия път за друг, трети път не гласуват и т.н. Всичко е наследство от соца. Ядем му попарата. В големите демокрации винаги има две водещи партии, хората са се определили почти по равно и като доидат изборите гласуват. Жалко, че в Европа става като в Б-я, прлимер Германия, Франция и др. Политичиски в Европа става по-лошо вместо да се подобрява демокроцията.