9

Анонимен

преди 2 седмици

Ми как да се държат с теб бе наглец? Хванаха те с допинг, не един, а ДВА пъти, 4 месеца го криха и накрая спонсорите те покриха и платиха и смешната глоба от 300 хиляди. Как да се държат, да ти правят ниски метани ли?

8

БИЙ ДА ТЕ УВАЖАВАТ..

преди 2 седмици

НЕКА ДА СА ХЛАДНИ...

7

Непозната

преди 2 седмици

Синер и щабът му ни предоставят някаква скалъпена история, която и на децата е ясно, че няма общо с истината. Нещо ни взеха за съвсем глупави явно.

6

Нане Вуте

преди 2 седмици

Както някои по надолу отбеляза това е вещество за натрупване на мускулна маса. И оз питам с простия си акэл: какво прави вещество за натрупване на мускулна маса в мехлем за рони????

5

Fena

преди 2 седмици

Когато толкова много парички влозха в спорта, нормално е да влезнат и други не толкова чисти средства за печеленето им. Забранени стимули, мъже, които се чувстват жени, лекарства, мазила, лекари - всичко е подчинено на идеята да печелят. И колкото повече парички печелят, толкова са по-добри тия дето предписват лекарствата.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Бая нагло парче, като би Григор на финала е бил яко надрусан, тогава целия турнир така игра

3

Анонимен

преди 2 седмици

Добро момче но гаджето му е рускиня и съвсем логично е да го избгват. Толкова ли няма свестни мацки та е упрел до рускиня.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Просто завиждат.Препаратът който са открили е з анатрупване на мускулна маса.Така кат го гледате дали е натрупал мускулна маса ?

1

Деменкоф !

преди 2 седмици

Пи4 , тепърва ще плащаш оправданието което ти направиха ,по - добре пониси си наказанието , още си млад