136

Българин

преди 2 седмици

Кадиров и щесе разхождат из Лондон и Париж Полша Чехия Латвия Румъния Германия ще има съдбата на украина

135

много сте интересни

преди 2 седмици

Русия може да удари Англия със много атом и да кажем че ги уищожи -- Но Англия има по-голям флот от Русия и на него е разположено ядрено оръжия -- като се даде един залп на всичко което го имат тези кораби към няколко големи града във Русия ,колко население във Русия ще оцелее е въпроса ? То не е само да плашиш . И трябва да се знае че няма как да се нанесе такъв удар по Англия без предварително да бъдат известени от Щатите -дали коинжала щял да стигне първи --възможно е да стигне .....

134

Анонимен

преди 2 седмици

Той се стреми към трета СВ !

133

132

преди 2 седмици

на мене ми трият ,щото казах ,че от укрите нищо не става

132

Българин

преди 2 седмици

Зада спрат спекулациите от сащ и медеини *** Русия трябва незабавно да заличи Великобритания за две минути. Така сащ и неини сателити даси направят сметка за тяхната съдба

131

Първата Ф16

преди 2 седмици

вече е свалена. Американомучилките - я дайте подробности ! :)

130

Анонимен

преди 2 седмици

Американците много добре знаят до къде се простират техните червени линии.....когато бизнесът може да прерасне в истинска война.

129

Обективен

преди 2 седмици

И защо ми изтрихте коментара,че през нощта е унищожен склад на укрите с ракети Storm Shadow ???? Или когато руснаците унищожават укрите ,трябва да го пазим в тайна.

128

Анонимен

преди 2 седмици

Всички знаят какво ще означава тотална война с Русия. Милиони мобилизирани и изтребване на цивилното население. Няма да има пазене както сега.

127

Марулкин

преди 2 седмици

А бе задържиш ли се на власт по-дълго време, започваш да си мислиш че си незаменим.И неминуемо глупостите започват.

126

цитат

преди 2 седмици

Малка Великобритания не може да воюва с Русия, цитира изданието високопоставен източник от военните среди.А ТОГАВА ЗАПАДА ЩО ТИКАТЕ МАЛКА УКРАЙНА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ... ЩОТО НЯМА ДА ТЕЧЕ ВАШАТА КРЪВ А НА СЛАВЯНИТЕ УКРАИНЦИ НАЛИ ПОДЛЕЦИИИИ?

125

Анонимен

преди 2 седмици

ТА, КОГА ДА ОЧАКВАМЕ УКРОПАРАЗИТИТЕ ДА СЕ МАХНАТ ОТ СТРАНАТА НИ?

124

Анонимен

преди 2 седмици

Крайно време е всички да отрежат Украйна

123

без аналогов в мире

преди 2 седмици

До ППДЕБЕЕЦ 135 Така е, свалят се. Има едно видео от пролетта на тази година, как Сторм Шадоу прелита над позиция на С-300 или 400 в Крим, а войничетата се смеят, че не са я засекли и снимат с телефоните. Може да го гледаш в Телеграм, канала на Досье шпиона

122

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 138 Ти от коя дупка изпълзе..?

121

Анонимен

преди 2 седмици

Закривай Расия! Вън наглите раснаци!

120

До Фоток 119

преди 2 седмици

На руснаците им е дошло до гуша но путин не може да направи нищо повече. Освен да разчита на локумите на форумни гений.

119

Банкеръ

преди 2 седмици

Е Аржентина да не е по малка,че я попиляхте заради едни острови.Просто с Русия ще изплува някоя заредена подводница в Темза и край на конфликта.Вие си имате достатъчно наркомани и бежанци по улиците и Вова няма нужда да Ви праща Вагнер и Кадиров.

118

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Истината в друга. Русия се научи да сваля тия ракети почти на момента, затова те вече не са ефективни като дроновете. Сега въртят и сучат, как уж САЩ ги е било шубе да не разсърдят Русия. Ай стига бе. Истината е, че вече тия ракети се свалят и няма смисъл да се ползват в Русия. По-добре някъде в Иран, Израел и тем подобни. Може да продадем някоя ракетка на някой будала като Полша, да си берат гайлето.

117

Анонимен

преди 2 седмици

лъжа /133/, съгласен съм, но в случая с ракетите Storm Shadow има един малък нюанс. Т.н. британски ракети са комплектовани и използват секретни американски системи. Наглобританците също се нуждаят от разрешение на Вашингтон. Този нюанс не означава, че Пиндостан е против разширяването на конфликта в Източна Европа.