8

Анонимен

преди 2 седмици

Малиии, каква новина! На всяка ски писта в Алпите има по 200 обслужващи хеликоптера и при навехнат пръст те качват на него, защото си застрахован, а тука някаква тетка карали. Мале каква новина! Доста жалка държавица сме...

7

1234

преди 2 седмици

Що не почнете всяка линейка да пишете какъв пациент е закарала и докъде. Това че имаме 1 хеликоптер, не значи че трябва всеки ден да четем че си е свършил работата. Нали затова ги взехме...

6

ВЪПРОС

преди 2 седмици

Тези дето си прехвърлят болните какво лекуват

5

До 2

преди 2 седмици

Отворена черепна кутия - демек тиква :)))

4

АнонимеН

преди 2 седмици

ХОРАТА ПРЕКАРАЛИ ИНСУЛТ ПОВЕЧЕТО СЕ ПАРАЛИЗИРАТ ДО НЯКАКВА СТЕПЕН ГАДНА РАБОТА ВИЖДАЛ СЪМ ГО НА ЖИВО НА 90 ГОДИШНАТА СИ ЛЕЛЯ!

3

Анонимен

преди 2 седмици

И друго, което съм чувал, не знам колко е вярно или не, но най-подходящото заведение за лечение на инсулт е Св.Наум на 4ти километър (лудницата). Нека някой по-запознат коментира.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Дано помогнат на жената. Получила инсулт, толкова рядко състояние, че само в София има квалифицирани доктори за лечението му. А случайно някой да знае, че времето при инсулта (както и при повечето животозастрашаващи състояния) е критично? Тук говорим за под час пациента да е минал на скенер, да се е локализирал кръвоизлива и да е в операционна под упойка в най-добрия случай с отворена черепна кутия, където хирургът може да почисти кръвоизлива и да възстанови притока на кръв в съдовете.

1

Анонимен

преди 2 седмици

У Горна Джумая нема ли доктори за инсулт :)))