90

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 2 седмици

Хубаво е, когато двама дерибеи се самоизяждат. Мисля, че мистър Магнитски ще победи ,но както гласи народната мъдрост: "За всяка *** идва Коледа".Ще дойде и за Тумора.

89

Ангелина

преди 2 седмици

Не зная Доган дали е в" безпаричие и какво разбира", Илхан Андай. Това ,което със сигурност аз разбрах от множеството твои интервюта ,които гледах - лично ,не само по твоите думи ,но и дори по твоите мимики и дребни потрепвания от страх какво ще кажеш ,че си един продажен поръчков "журналист" на Делян Пеевски и може би това ,което казваш за Доган, няма да му се случи ,но за теб ,не е сигурно ,след като твоя поръчител стане клиент на Темида ,не тази ,с неговите зависими "магистрати"- убийци.

88

Демокрация

преди 2 седмици

решенията от вторник нямат никаква стойност,Заседанието на ЦОБ е фейк новинаВчера се е състояла поредната сбирка, седянка, съвещание. Този път това събиране е облечено с решение само на 11 души от 24-членния ЦОБ

87

Българин

преди 2 седмици

Пълна проверка на имотите на Доган в Девин. Хотелите "Орфей" и "Исмена", Как и с какви средства се придобите тези имоти?

86

Анонимен

преди 2 седмици

Делян Пеевски удря дето свари и то тежко. Прицели се в Доган и Радев, зад които наднича ДС.Ако в България има правосъдие, би трябвало да разследва Доган за произход на имоти и пари, а Радев за нарушение на конституцията.Първия път, за дето назначи Кирил Петков с декларация за гражданство, с невярно съдържание и още, отказ да издаде указ, за правителството на Горица Кожухарова, като си превиши правомощията. Да не споменавам юмрука срещу законнало избрана власт през2021, в евпоатлангическа държава

85

Анонимен

преди 2 седмици

До83. ДПС на Доган се саморазтури . Вкара си автогол от желанието да махне Пеевски . Обрачите на Доган от фирми се затриват . Спасението е самостоятелно

84

А пък

преди 2 седмици

Андай едва днес разбра какво е да имаш пари.Откакто Пеевски му плаща .

83

до 82

преди 2 седмици

Напротив - може. Ако почетният председател реши. Пише си го в устава. Точно както си заминаха и предишните. За тях защо нямаше рев за кворум? Така че, всичко е по устав и легално.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Илхан Андай злобее, защото оня ден Пеевски изхвърли Доган от ТЕЦ Варна и собствеността на Росенец и Бояна. Но Доган, първо, се подготвя отдавна и второ, умее да чака. Лаикът Пеевски е точно обратното - нито е подготвен, нито умее да чака. Удря и чака да види какво ще стане. Накратко - Пеевски, Илхан, Данчо ментата, Хамид и цялата им групичка са аут от ДПС. Ще пробват да правят мизерии за изборите, но са аут.

81

До 80

преди 2 седмици

Не може без кворум. Партиите си имат устави. Това да не е Османската империя или мешарето в махалата да казва какво да става? ДПС е колективен орган, партията не е на Доган, а на народа.

80

Анонимен

преди 2 седмици

Делян Пеевски си е върнал контрола на сайта на ДПС. Уж го изключили,а сайта е негов. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

79

Анонимен

преди 2 седмици

Според устава на ДПС, Доган може да изключва когото пожелае. ЦОБ просто констатира, за което не е нужен никакъв кворум. Пеевски е аут. Аут са и аверчетата му, както и слугите му като Илхан Андай.

78

смерт

преди 2 седмици

за дпс

77

Какъв лидер

преди 2 седмици

Е Пеевски?Когато ДПС го имаше,Шиши още беше в младежкото НДСВ.Сега кацна в чуждо гнездо,но избирателите дали ще го припознаят?Защото.тий без електората на ДПС е нищо.Няма харизмата да получи дори един глас без да си плати.

76

Анонимен

преди 2 седмици

Доган безпаричен не е, затова не го мислете. Да му мислят хората с жалки пенсии и заплати.

75

Анонимен

преди 2 седмици

БУЮРНУС ДОМУС МЕЗЕНЦЕ - ГРУХИ С КАЛОФЕРСКА ГЮЛОВА РАКИЙКА И БАКЛАВИЧКА С РОЗОВА ВОДА!!...

74

Бай Коста

преди 2 седмици

Склонен съм да вярвам, че и този път Пеевски ще победи, колкото и невероятно да звучи срещу името Доган. Тоя няма силата, която го прати в орбита, а това с етническия мир си беше най-голямата лъжа защото българите сме толерантните и причината е в нас, а не в тях. Те само плашеха с този лозунг.

73

Анонимен

преди 2 седмици

Не мога да повярвам, че се цензурира сричка след "2-" /двама/. Скоро ще започнете да събирате пари от всеки желаещ да пише коментар, като ограничителна мярка разбира се, пък и няма да имате пари там, в Днес бг /както Доган ли? хи-хи/.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко е вниматлено премислен предварително сценарий! Точно затова преди време бяха определени 2-*** председатели на ДПС /нека има повече, така да се каже/. Разчистват си някакви сметки вътрешно, а каква е крайната цел, ще видим по-късно. Всичко е предвидено, няма за какво да се тревожите и четете. А пък за Доган да се тревожите, съвсем никакъв смисъл няма. Театро е някакво.

71

Анонимен

преди 2 седмици

Илханчо, вземи прочети устава на ДПС. Там пише изрично, че почетния председател може да свиква органите на партията и да изключва когото си иска. Няма такива филми "имало кворум, нямало кворум". Аре у лево цялата паcмина на Пеевски.