59

liz palmer

преди 5 години

Искам да използвам тази възможност, за да благодаря на д-р Атакума, че отново ме накара да се сдобия с пълнота, бях заразен с херпес от години сериозно се молех на Бога и търсех лечение. Дойдох тук миналия месец, за да търся решение за херпесната ми инфекция и видях коментар на хората, които хвалеха различни лекари и Бог ме накара да избера д-р Атакума и аз се свързах с Него, изпрати ми билково лекарство и ме насочи как да вземе лекарството за няколко дни, аз го направих и отидох за тест и резул

58

Анонимен

преди 13 години

Ми те лекарите май винаги си търсят причина да не лекуват.

57

pliunkata

преди 13 години

ako sliunkata sudurja antitela kakto pro4etoh po dolu.az izmislih lekarstvo.prosto se narejdame i vsi4ki infektirani po4vat da piat voda i da pliuiat v ustite ni.tova e

56

илли

преди 14 години

***

55

ba6gad

преди 14 години

в Европа хората с естествен имунитет са м/у4-6% от населението.

54

ba6gad

преди 14 години

Хората които имат естествен имунитет срещу СПИН,са преки потомци на хората преживели двете големи чумни епидемии в Европа,през средните векове.Точно това е и основата върху която се работи за ваксините предпазващи от СПИН.

53

Heinrich

преди 14 години

Силно се надявам тази американо-еврейска *** да бъде наказана от Господ за всичките им глупости, които са направили. Всъщност думата глупости е много мека за безчовечността на тези ***. Дано всичките им близки на изобретателите на този коварен вирус измрат от неговата на-силна разновидност и форма. Да се гърчат слаби с окапващи тела. Скапаняци мръсни еврейски, ще дойде нов антисемитски режим и този път наистина ще има холокост.

52

m.i.r

преди 14 години

истина от истина , и за колко кратко време

51

ghdjndhj

преди 15 години

Ti nared li si?

50

afahahs4h

преди 15 години

Ti nared li si?

49

преди 15 години

как няма да се разпространява спин като всеки се праска с който му падне и кадет му падне?да се изследват младите хора,да маркират сички позитивни с някакъв определен белег и кат го видиш знака ше се замислиш дали да спиш с този човек или не...не говоря за дискриминация и т.н. някой извратен да не ми изопачава думите просто целта е да се спре разпространението на инфекцията а тези които са с спин да им се даде наистина най-доброто лечение до което е стигнала медицината

48

някоя си

преди 15 години

Но има човек, изклекуван от СПИН, лошото, че самия му организъм се е справил с вируса, а не някое лекарство. Имал е силни гени от прародителите си. Също казват, че е невъзможна грешка при определяне на диагнозата му. Учени смятат, че ако заразят отново този човек със СПИН, ще намерят лек срещу болестта, но нали се сещате, че това означава таралеж в гащите за излекувания.И не обвинявайте всички ХИВ позитивни, не знаете по какъв начин са се заразили.

47

Eva

преди 15 години

Как тъй ще измислят ваксина ...ми те хвърлят милиони и милярди за research в целия свят, лечението на хората струва от 15 хиляди нагоре на година ...как ще се лишат от тия пари ... Университети, всякви там учени ...прибират толкоз пари.. Нали ще им спре кранчето, ако се измисли вълшебното лекарство срещу спина. Тука някакъв българин с някаква котешка билка измислил лекарство против рака и лекува нелегално от 16 години и не може да го патентова ...ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО ? Е просто няма нужда да ви казвам...историята се повтаря...истината, е че страдаме заради нечии интереси и то във всяко едно отношение!

46

Retro

преди 15 години

Само да кажа, че индивид, който се е праскал с всеки срещнат и после си е лепнал СПИН, да не го пробутват с цел да получи съжаление. Заслужава си го... не говоря за конкретния случай, ами по принцип. При преливане на кръв, нестерилни инструмените - да, това е потресаващо и трябва да се направи най-доброто за пострадалия. Но някой да го слушам как се оплаква - no chance.

45

дядо

преди 15 години

АБЕ МОМЧЕТА ТАЯ БОЛЕСТ ДА НЕ ДЕЙСТВА НА ОНАЯ РАБОТА И АЗ ДА СЪМ БОЛЕН БЕ ХОРА.ЛОША РАБОТА УСЕЩАМ,ЧЕ ИМА НЕЩО АЗ,ТО СГОРНО Е ОТ ОНЯ ПУСТТИ КЪРЛЕЖ ДЕТО *** БЕ ЗАХАПАЛ БАШ ДЕТО НАЙ НЕ ТРЯБВА.БРЕЙ ЛОША РАБОТА....

44

ДО 43

преди 15 години

НЕ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НЕ Е МАХНАТА! ЕГАТИ ЧОВЕЦИТЕ!...

43

Жоро

преди 15 години

Е виж сега - рекламата е махната вече - поне при мен. :) Всичко добро!

42

mous

преди 15 години

Жоро, няма проблем, приемам извиненията , а честно казано не съм не се засегнах, защото си знам че имам нестандартно мислене и в повечето случаи странно за болшинството, но както и да е.Темата е важна, а и особено ме вълнува като фен на Queen,при това сериозен фен,а не само да се кефя на We are the champions и We will rock you.Знам че зелените букви са за рекламни линкове, но просто ме подразни това-човешка трагедия+реклама.Мисля че можеше да е в друга статия, но нито пиша сайта, нито им давам пари, така че избора си е техен.Това е.

41

Tita

преди 15 години

Bi li mogul 3 17 da predostavi na auditoriqta informaciq za izto4nicite, ot koito e 4erpil informaciq? Blagodarq.

40

tchisan

преди 15 години

Скъпи..., това, което пишете е просто една глупост. Още малко и ще започнете да твърдите, че марсианците са дошли и са ни заразили със вируса на ХИВ. Въобще всякакви такива теории са само за забавление на ... мм ... глупави и податливи на внушение хора. Така се създават сензациите. Има съвсем сериозна и обоснована база от информация по отношение на ХИВ. Вместо да си губите времето да четете разни долнопробни сензационни теории, прочетете конкретна литература.За всички, които се притесняват за целувките - да, може да се предаде само, ако има размяна на телесни течности и мукозата в устата на реципиента (този който го получава) е нарушена - т.е. има директна връзка до кръвно-лимфната система. Същият е и приципът при сексуалното заразяване. Освен това, трябва да има определено количество на вирус, за да се получи успешно заразяване. Е, не разчитайте само на това, а взимайте предпазни мерки. До момента най-ефективните са - въздържане от секс и употреба на презервативи. О, да, и внимавайте, да не ви пръснат кръвни течности в мукозата на очите (това при зъболекарите - ха ха ха) - носете предпазни шлемове.