14

Анонимен

преди 2 седмици

До ili от Видин - хахаха сърбите били по-напред. На всички българи, които мислят като теб, им пожелавам да живеят така, както живее средностатистическия сърбин. Сега очаквам да ми сложите плюсчета на коментара, понеже според вашата собствена логика, ви пожелавам нещо добро. Знаеш ли колко сърби работят в София? Колко българи работят в Белград? Естествено, че не знаеш. Предполагам, че си излизал от Видинско последно преди 10-ина години най-рано. Изобщо ходил ли си някога в Сърбия?

13

Анонимен

преди 2 седмици

На тия балкани, всички са с комплекси. Някакъв спор, кой е по добре, кой по зле. Важното е, че ние сме зле. А имаме добри перспективи. Но да неможем да направим един засветен път, една канализация и да коментираме другите е .... В момента ние нямаме една цяла магистрала, която да отговаря на стандарта за магистрала. И Тракия не е магистрала вече, само се води такава, а е идин обикновен разбит отвсякъде двупосочен път.

12

Мурджо

преди 2 седмици

До ili от ВидинАз имам и сръбски корени, освен български.Не е вярно, че са по- напред. Точно обратното е и те сами си го признават. По ниско БВП, по- малко спестявания в банките, много по- нисък кредитен рейтинг, по- големи дългове( 50- 60% спрямо БВП).Сърбомане, като са много по- напред икономически- защо не емигрираш там?

11

Ироничен

преди 2 седмици

Колко от вас са ходили в Хърватия? Наистина ги тресат огромни комплекси и разчитат само на туризъм, като най-близкото топло море за австрийци и немци. Селско стопанство нямат, магистралите са относително добре, но с високи такси, другите пътища са като нашите, пълни с дребнава полиция.

10

ili от Видин

преди 2 седмици

До ЕвстатиСърбите са мнооого по напред от нас икономически така,че сам прецени кой е по пропаднал от тях

9

Един Българин

преди 2 седмици

И сърбежите и хърватите тръгнаха от равен старт след войната. Хърватия се ориентира към запада и влезна в ЕС и ЕЗ (куната няма история), имат растеж и перспектива за такъв, докато сърбежите залитат по Кремъл, готови са да влезнат в евразийския съюз, може би и да приемат преводната рубла за законно платежно средство, нямат растеж, нямат и надежда за такъв в скоро време. Загубиха Косово заради тази съветска ориентация. Най-смотаната държава на балканите.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Хърватите и те са нагли фашистчета.. да му мислят!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Това премиер ли е или малко куче?

6

:)

преди 2 седмици

среден пръст за сербия

5

23452453234

преди 2 седмици

На тия па какви са им успехите? Поразпаднала се и бедна държава. За 30 години стигнаха до там да ни гледат в чиниите, когато ние им отидем на кулинарен туризъм.

4

ТБ

преди 2 седмици

Ако и ние се бяхме осъзнали навреме като хърватите, всичко в България щеше да е толкова различно. Титова Югославия и днешна Сърбия много точно показват какво се случва когато лижеш казашки ботуш.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Мдааа...сърбия е кръгла нула....откак не е югославия

2

Евстати

преди 2 седмици

Сърбите все ще са си най-пропадналата държава на балканите, конкуренция за първото място са им единствено излюпените макета.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Сърбия наистина е много зле, щом почна да арестува чалга певици по границите. И да обвинява граждани за "врагове на държавата", като Путин в Русия.