31

Шундин

преди 2 седмици

А дано

30

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 2 седмици

Не е достатъчно Туморите Магнитски и Асфалт паша да бъдат изрязани. Необходимо е разследване,съд и затвор, макар че се съмнявам поради факта, че метастазите им отдавна са засегнали слуха и зрението на Темида, и за това тя ходи с превръзка на очите и тапи на ушите , особено когато става дума за безчинствата на Тумора и на Тулупа от Банкя.

29

Негър Скиор

преди 2 седмици

..........Милиционерите са в Паника............България Не е 16-та република............Русия Умре.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Каскета, Горицата и Калин Стоянов са явно под въздействието на силни опияти за да си позволяват такова неморално и афектирано поведение пред цял свят.

27

Toni Ivanov

преди 2 седмици

"Калин Стоянов беше пуснат по пързалката, както това се случи с Иван Гешев. За да вдигнеш юмрук, трябва да имаш гръбнак, иначе главата клюмва. Той се е отправил към екарисажа за политически трупове, където вече две години е и Гешев", коментира Екимджиев.Колкото повече политически трупове,толкова по-добре за България,защото всички от тези партии са б...о...к...л..у...ц...и,както ги нарече и Гешев преди тези същите да го изритат.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Днес ще арестуват Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид

25

Анонимен

преди 2 седмици

Вдигнал си за една секунда юмрука, значи бил голям бунтар. Калинка ненаядена.

24

Алекс

преди 2 седмици

Още един на Пеевската софра.Гуцан е развързал кесията.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Екимджията кога стана защитник на хората на Пеевски?! Неведоми са пътищата финансови!

22

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя пък говорител .....и скео е жертван ,че подпалиха държавата и един подпалвач не залови Стоянов ,само констатира и говори за пожара !!

21

Анонимен

преди 2 седмици

Доган е Проклятието на България.Чудесно би било Пеевски да го прати на бунището за политически трупове,където отдавна му е мястото.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Ченгесарите от ДС не могат да разделят окрадените от народа мангизи! Абсолютни престъпници!

19

Анонимен

преди 2 седмици

Не само софийскта десница, левица.Възраждане също са за ислямизацията, ге са псевдо патриоти.ИТН също, а Борисов вечния предател само се мотае и шикалкави.Доган използва тези *** да подави бунта на Пеевски.Щлските герои са като априлци от 1876.Ккава сила, воля , чест трябва да имаш да скочиш на султана като знаеш какво ще се случи, какви предатели ще се наредят да те плюят като Бойко Василев, Дайнов, Силвия Великова.

18

аааа

преди 2 седмици

нито Доган нито Пеевски са читави -окрадоха цялата държава за своя сметка ! сега почнаха да се джафкат за пари по между си ....а " народа " блее и не мисли изобщо кво се случва ....и така вече 34 години !

17

Анонимен

преди 2 седмици

Чакаме взривове и масови разстрели с картечници!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Мен нме шокира и медийната подкрепа за терориста Ахмет Доган.Това е ужасно.Медиите искат ислямизацията на страната и подавят всеки опит на българите да се противопоставят на ислямизацията.И в това участва цялата софиийса десница- левица.Така е паднала България под турско иго.Докато някой се бият с врага , другите са на страната на ислямистите или си траят.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Скриха труповете от заглавието :)))

14

смешки

преди 2 седмици

Пеевски държи прокроатуратА и част от службите ! съда не толкова не че не могат да намерят удобни хора за изпълнение на поръчки разбира се ...

13

Един Българин

преди 2 седмици

Ако има трупове дано не са на невинни хора. Иначе сред политиците един няма незаслужил май, а Пеевски води класацията. Много точен анализ - Пеевски държи съда за .... и няма да допусне Доган да се измъкне толкова лесно. Може да регистрира ново дпс ( напр. дпс-София) за следващите избори.

12

без упойка

преди 2 седмици

България е в опасност.Националната сигурност е застрашена, защото Ахмет Доган е терорист от преди 89 година и е свързан с муджихидините - ислямски терористи.Фактът че се изхвърлят българите от ДПС е опасен знак какво е истинското лице на Сарая.Защо и ППДБ се вкарват в тази комбинация с Доган е вече наистина потресаваща лудост и безхаберие за съдбините на България.