10

Бааааа

преди 2 седмици

Цензурираха с.в.ирка !!!?

9

Вчера морето

преди 2 седмици

Дърпаше яко на вътре , спасителя се скъса да *** по разни *** , а те си опъваха шнура . Та за туй има тук там някой изплувал по очи

8

Анонимен

преди 2 седмици

Морето не е до колене тьофлеци.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Имаше пионерски лагер на Обзор. Не сме усетили вълни и течения. Има потънала баржа с екипажа някъде навътре. Открит плаж. Трябва да се пазят плуващите!

6

VladTepes

преди 2 седмици

До АнонименНа Черно море са най-добрите турски курорти Ризе и Хопа както и най-добрият европейски курорт според изследване на грузинските учени Батуми.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Погрешно одобрих грешни изявления!

4

Да допълня...

преди 2 седмици

В мъртво море няма нито един удавен. И спасители няма.

3

Мич Бюканън

преди 2 седмици

До Анонимен1: Гръцкото и турското море(откъм Средиземно море) са по-солени и е по-трудно да се удавиш. В Швеция например няма спасители на плажовете и въпреки това няма удавници, естествено там пък водата е студена и за навлизане на дълбоко не става, седиш си на плиткото. Докато при нас влизат и пияни и не спазват ограниченията, ***.

2

спасител да работи

преди 2 седмици

трябва да има бонус и награда за спасен удавник . кой плува в 8 ч . много рано . според мен ще има още , а сега пова евтинията . за без пари на море с плажове , басеини и ниски цени .

1

Анонимен

преди 2 седмици

Бях преди 2 години на Обзор, 3 дена, само вятър и червен флаг. Морето изобщо не ставаше за къпане и това - юли месец. Август ми разправяха местните, че духа още повече и е направо страшно. Черно море, в наши дни, през август, е кандидатура за отвъдното. Плувал съм в океани, гръцко, турско море - не се хваля, а споделям, че там е в пъти по-безопасно от нашето Черно море, еле па през август. Слушайте спасителите, следвайте указанията, не влизайте извън работното им време и всичко ще е наред!