38

Бъдещ БГ политик

преди 2 седмици

С Мицковски е безпредметно да се водят разговори. Такива могат да бъдат водени с неговия наследник на поста. А дотогава македонците, които искат да са европейци, да кандидатстват за български паспорти.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Мицкоски явно не е от най-умните. Значи дори и срещу подкуп, пак не е готов да пусне строителството на Коридор номер 8, а какво да говорим ако няма подкуп. Тъкмо европейците да разберат, що за хора управляват Македония. Жалко за обикновените хора там, но това е положението. Вместо да използват историческия си шанс да се откъснат от орбитата на Сърбия, те не искат и не искат. Да си колония на една от най-бедните държави (Сърбия) на Балканите и да държиш на това, вместо да си в ЕС, си е диагноза.

36

Петърчо

преди 2 седмици

И къде е казал че опита за подкуп има каквото и да е с България? Изграждането на жп линията от македонска страна 7 години не е започнато заради Заев и крадливото му правителство. Пример за това е магистралата Кичево-Охрид за която се казаха от Заев толкова много лъжи и след 7 години още не е готова въпреки че сами си поставяха срокове. Т.е Заев освен за крадене за нищо друго не е мислил. Някой се е притеснил за паричките си и се е опитал да подкупи Мицкоски.

35

Граф Промоций

преди 2 седмици

Макетата са готини, купонджии са, весели....обаче за толкова години, едно не съм срещал да е хетеро....все нещо има там като си говоря с тях.

34

МИЦОКОСКИ Е ГОЛУЕМ

преди 2 седмици

*** И ***!!! ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО С НАГЛОСТТА И МАЛОУМИЕТО СИ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕ ДВАТА ПОРНО СЪЮЗА - НАТО И ЕС! ЗА ТОВА НЕЩО И КОПЕЙКИН ЩЕ МУ ЗАВИДИ!

33

СЛОБОДЕН ПЕЧАТ

преди 2 седмици

СЛАБИ ПР-и - СМЕШЕН И ЖАЛЪК МИЦОКОСА!!!... МЕРАКЛИЯТА МИЦОКОСАТА ДА ЗАМЕНИ ПАНЕВРОПЕЙСКИ КОРИДОР 8(БАРИ/БРИНДИЗИ-ДУРАС-СКОПИЕ-СОФИЯ-БУРГАС-ВАРНА) С 10 ТАКЪВ(ГРАЦ-БУДАПЕЩА-БЕЛГРАД-ВЕЛЕС-ПРИЛЕП-БИТОЛЯ-ФЛОРИНА) И ПР-ите ИЗМИСЛИЛИ, ЧЕ ГО ПОДКУПВАЛИ И ЗАТОВА ДИАЛОГЪТ С БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВОДИ В И ПОД НАДЗОРА НА БРЮКСЕЛ. НОВИНА ЗА ВЪТРЕШНА СЕВ-МАКЕДОНСКА УПОТРЕБА ЩОТО ГО ОПЛЮВАТ!!!...

32

Анонимен

преди 2 седмици

НЕ ОБИЖДАИТЕ МАКЕДОНЦИТЕ, ЧЕ БАРАК ОБАМА СЕ Е РОДИЛ ТАМ ЛЪВИЦАТА ОТ МАКЕДОНСКИЯ ЗООПАРК ГО Е КЪРМИЛА

31

Анонимен

преди 2 седмици

КОГА ЩЕ НИ НАПАДАТ МАКЕДОНЦИТЕ, ЗА ДА СЕ СРАЖАВАМ ЗА ТЕХ ДЯДОМИ Е БИЛ БАШ КОМИТА ОТ ЩИП

30

Зевзек

преди 2 седмици

Като не искате коридор си стойте в килера.

29

Сата НАТО

преди 2 седмици

Нямам никакво съмнение, че е така. Той няма да седне да говори празни приказки ако няма и доказателства.Сега ще ни натопи в Брюксел и пак ще извадят дивиденти от тъпотията на бугарашите.

28

Зозо

преди 2 седмици

Да Мицко купен си. Купен си с рубли в Белград. Признай!!! И да си знаеш, че пари от Коридор 8 за Коридор 10 няма да ти преведат от ЕС.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Божеее,слез и си прибери вересиите.То бива простотии,ама чак пък толкоз!

26

Анонимен

преди 2 седмици

Браво Мицкоски, ти си неподкупен! Ние тука нямаме пари да си оправим вътрешните превози в жп транспорта, тоя подкупи бленува. Чул, че в България има корупция и решил и той да се прави жертва. Мицкоски образовай се малко, не се изглагай, има медии, не е тайна - тук на мода е хазарта и тегленето на необезпечени кредити.

25

Айляк

преди 2 седмици

Ще му се на въш.карина Мицко некой да го подкупи, лъже кат дръто маке...

24

Анонимен

преди 2 седмици

До Зозо Мк нация е измислена от Гърция и после НАТО за да цепи бг. Прочети историята и В Грция няма град който е без главна улица с име на Васил бгубиеца.

23

Зозо

преди 2 седмици

Хахаааааааа, Мицко яко се е объркал :)))))))) Мисли си, че ЕС е СССР и Коминтерна... С плюене и сръбски лъжи нищо няма да постигне. Е там да си стои в чукарите.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя е по-*** отколкото изглежда.

21

Таралеж в гащите

преди 2 седмици

Не разбрахте ли до сега че тези НЕ ИСКАТ да влизат в Европейския Съюз а само търсят конфликти със съседите си по заповед на господарите си от Сърбия и Русия. Те сега се дърлят като куучета с нас и гърците а какво остава когато станат член на Евро съюза и си отворим границите за тия деебили. Бял ден няма да видим от провокации и заплахи. Ще има нови кражби на историята ни... ще има ежедневни претенции в грижа за "македонските малцинства" в България и Гърция...

20

Анонимен

преди 2 седмици

Мицко, кой се е опитал да те подкупи, ве зле? Ако не кажеш, излиза че е само блъф за да блокираш и пренасочиш парите от Коридор 8 към Коридор 10? После мое да оближеш орехчетата на Вучката за десерт. Да на излезеш лъжливото овчарче накрая!

19

Алекс

преди 2 седмици

Престанете да обръщате внимание на тази празна тиква.Макетата чакат пред портите на ЕС и трябва да имат подобаващо поведение,ако искат да влязат.