46

Анонимен

преди 2 седмици

Брат, то и аз от време на време получавам "покани" за разни места след като съм направил превода. Но ти откъде ще ги знаеш тия неща.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Цомчо не знае ли, че единствено съда може да вкара някой в затвора. Това момче кървава диктатура ли сънува що ли?! Щял да вкарва затвора, ти да не си Сталин, бе!

44

ГЕРБ

преди 2 седмици

А ти защо си мислиш че ние искаме ? Свободно, редник Ганев.

43

Радев е лъжец!

преди 2 седмици

Когато младите се завърнаха в Ковид-кризата, и протестираха , че и в България искат да е като в Европа, Радев излезе , размаха юмрук, и завлече държавата към...Азия! Шарлатаните ни отдалечиха от нормалните държави, и покрай тях, и Копейките решиха, че с лъжи и манипулации могат да докопат властта! Дреме им за държавата, важното е да се харесат на Ботоксовия си Господар!

42

дедо ви

преди 2 седмици

били канени хахаха , е като какви се явявате , държавата ли управлявате , някой от вас е президент , премиер или министър та ше разширявате взаимоотношенията с други държави ???? леле кви сте клоунииии

41

Винету

преди 2 седмици

До 31. А при другите по-добре ли е бе, глу.пак залюхан? Те на кои места ни закараха?

40

ха ха

преди 2 седмици

И като го вкарате в затвора всичко в България ,ще бъде по мед и масло ли? Нито една портия не мисли за държавата и хората,а само за това ,как да прекарат лошия Борисов ,та затова затънахме в......!

39

Гербер

преди 2 седмици

Цомчоооо, Цомчо, ГЕРБ не е управлявал в последните 12 години, защото от четири години не е на власт. А ако става дума за прословутите години, в които е управлявал, така и не се научихте, че не са 12, а по-малко от 10. И, междудругото, управляваха доста по-добре от другите и особено от шарлатаните, които ни докараха най-големия хаос в държавата.

38

До 36

преди 2 седмици

Деян Николов каза, че публикува поканата си за БРИКС, евроатлантиците да спрат да лъжат. Публикували са поканата.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Цомчо, май френд, признай си, че никой никъде не ви е канил. Кихате си пари за да присъствате, а после ни взимате за балами тука. Изплюй истината най-сетне.

36

Анонимен

преди 2 седмици

С кого искате да управлявате? Изобщо борите ли се да управлявате?

35

Анонимен

преди 2 седмици

Никой не ги е канил в Москва. Броили са по 3 бона на човек и са заминали. Това е предизборна агитация. Нарочно заминаха, за да се снимат и да вдигнат шум.

34

Хе хе Цончо

преди 2 седмици

Трудно ми е да теорема на сериозно Цончо. Зубар лузер дето се пени и заплашва и се е взел за Мачо. И Коцето и той е същата карикатура. Мъжлета с девствени мустачки , големи диоптър и инхалатори за астма

33

Анонимен

преди 2 седмици

До Алекс добави и екскурзии с НСО, комисийки, извънредни, чат пат някоя комисионна и от време на време врещят да си изкарат негативната енергия

32

kreetn

преди 2 седмици

тези от партията му са възду.ари, но и са токсични. Задачата им от москве е да клатят лодката.Успяха да влязат в парламента с димните завеси и общата гюротия. Но имат деструктивно мислене, нямат визия как да управляват. *** принцип за проверка (метафора): ако казваш "ще махам старата къща", а не казваш "ще построя нова такава и такава къща, която да замени старата", то е ясно че задачата ти е еднократна, към стратегията на някой друг над теб. Прозира и метода "фрагментация" на бг обществото

31

Анонимен

преди 2 седмици

Подъл, параноичен хитрец, престъпник на дребно, от ромски произход от село Банкя се оказа идеалът на масовия българин за политик!

30

Стамен

преди 2 седмици

Цайсатко, единственото което може да управляваш е нещото между краката на един варненски ром.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Ами като не искате Възраждане, гласувайте масово за ОПГ Гроб! Да ни обират отново с десетилетия, тоя път може да оглавим класацията и в Африка, отзад напред!

28

Анонимен

преди 2 седмици

пак си правите сметки без кръчмаря хаха Спокойно, няма и да ви се наложи да управлявате някога. Много сте зле.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Конгреса на ГЕРБ е забранил на ББ да управлява с БСП,Възраждане и ДПС. Може само да ги командва