22

БЛЪФ

преди 2 седмици

Разпада на ДПС е Блъф. Ами нали това е целта на активното мероприятие на турските служби - мним разпад на ДПС - хвърляне на прах в очите на българските баламурници и поредно обединяване на турските редици. Очаквам и рекорден брой гласове от Турция.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Тук много се ежите, ама гледайте Д.П. да не дръпне партията си на първо място, както той си знае, че много знае, че ще го сложат за мин. председател. Тогава ще стане тя!

20

АМИ, ДА....

преди 2 седмици

НЯМА КВОРУМ В ДПС---- ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ НА ДОГАН И БАНДАТА МУ ОТ ДОНОСНИЦИ НА ДС, СА "НЕВАЛИДНИ" И НЯМАТ ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ!!!!!ДОГАН --- ИЗПАДА ОТ ИЗБОРНАТА НАДПРЕВАРА

19

Алекс

преди 2 седмици

Водещият многократно попита дали е имало кворум.Тимур въртя,въртя,но така и не отговори.Кворумът е съмнителен.

18

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

По - добре въобще да не се явява. Да си стои , където и е мястото - в котешката вс

17

до

преди 2 седмици

Според теб е добра новина, че един българин ще бъде натирен от ДПС и там пак ще вилеят муджихидините?Това е трагедия за България!!!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Моята гледна точка е обратната. Деберян си заминава от политиката. Сега на изборите, ДПС ще затегнат редиците и всичките муджахидини под строй ще гласуват под указанията на почетния председател. А Шиши ще гледа тъжно, тъжно. Това все пак е добра новина за България.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Доган е с друго проблеми от днес- къде ще живее.Бездомен е.Политика му се приискала.Той няма вече къде да яде и пие вода.

14

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС без пеевски няма да вземе 1 %.Ако Пеевски има партия тя ще влезе в НС с 10 %.Доган се върза на най -стария номер с повярването на ППДБ.Ами да си мисли колко е *** да им вярва.А колко са *** те да му вярват.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Доган живее в паралелна вселена и от време на време идва с летяща чиния да се прави на философ тука.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Делянчо няма да има проблем - ще си купи толкова гласове, колкото пожелае. Разширява се кръгът от негови поддръжници, ето, прибра и Елена Йончева, видната "комунистка", предпочитаща парите пред идеите и принципите си, може и Корнела да иде при него. В интересни времена живеем.

11

радомир

преди 2 седмици

До емо, КС вече се произнесе преди много години, че ДПС не е противоконституционна, има решение по въпроса, няма как вотри път да се решава. Така решиха заради СДС-то още началото на 90-те години.

10

емо

преди 2 седмици

номер 6 посочва, че дпс е партия на правоверните, т.е тя е изградена на етническа основа - правоверни в българия са турците, като конституцията забранява създаване на партии на етническа основа. само поради това ДПС следва да бъде забранена. дали ще се намерят политици, които ще имат смелостта да повдигнат този въпрос.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Шиши не знай турски - как ше агитира на изборите електората на Дупесе :)))

8

Някой

преди 2 седмици

Когато всички социолози казваха на "Патриотите", че ако се разделят няма да влязат в НС, агент Иван беше активиран да ги разтури, и се загубиха! Сега, когато ДПС са на върха си, активираха агент Сава/Доган/, че да ги разбие ! Както и да се карат, накрая ще се стигне до Съда ! А там , по-скоро бих заложил на Пеевски !

7

Без не легитимните

преди 2 седмици

Това е едно от последните участия ДПС-ДС в изборите, тъй като веднага след края на войната в Украйна етническите и путинистките партии у нас ще бъдат поставени извън закона...

6

радомир

преди 2 седмици

Няма начин правоверните избиратели да гласуват за неверника Пеевски, абсурд. Дори и Пеевски да беше поел управлението на ДПС, на изборите нямаше да има подкрепата на правоверните.

5

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен к.3 Шиши е изключен вчера от т.нар. Отцепници, а реално - хора на Сокола, управляващи ДПС. Делян да си търси партия. Много е праволинеен и несмислен горкият

4

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС е демократична партия, дето всичко става по волята на Доган ... или Пеевски де, колективните органи нямат значение.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Значи Пеевски ще бъде свален и ликвидиран по възможно най-елегантния начин